Ίντερ: Μπαίνει… σφήνα για τον Ντιμπάλα

12:55 3/8/2019 - Πηγή: Sportime

Έτοιμη να μπει στο… κόλπο της απόκτησης του Πάολο Ντιμπάλα φαίνεται ότι είναι η Ίντερ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Εδώ και αρκετές μέρες, υπάρχει έντονη φημολογία, για συζητήσεις του παίκτη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει συμφωνία.

Οι πληροφορίες μιλούν για πρόταση από τους «κόκκινους διαβόλους», που αγγίζει τα έντεκα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, με τον παίκτη να μην λέει ακόμα «ναι».



Ο Αργεντινός πάντως φαίνεται ότι θέλει να παραμείνει στην

Ιταλία και την πρωταθλήτρια της Serie A, αν και δεν έχει φτάσει τα στάνταρ που όλοι περίμεναν.

Η «Γιούβε», πίστευε πολύ στον 25χρονο επιθετικό, με τα πράγματα να έχουν αλλάξει πλέον, αφού βλέπουν από τη διοίκηση ότι ο παίκτης μπορεί να μην είναι αυτό που όλοι περίμεναν.

Έτσι, αυτή την καθυστέρηση θέλει εκμεταλλευτεί η Ίντερ, προκειμένου να κάνει τον ποδοσφαιριστή δικό της και να δείξει ότι… παίζει πλέον ξανά στο κορυφαίο επίπεδο, ακόμα και στις μεταγραφές.

Φυσικά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αφού η Γιουβέντους θα απαιτήσει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Σίγουρα περισσότερα από ότι στη Γιουνάιτεντ, αφού με τον Ντιμπάλα στο τραπέζι, η «Γηραιά Κυρία» θέλει να δελεάσει για να πάρει τον Ρομέλου Λουκάκου, με τον Μαουρίτσιο Σάρι  να θέλει έναν σέντερ φορ στο δικό του στυλ.

The post Ίντερ: Μπαίνει… σφήνα για τον Ντιμπάλα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα