Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Νικόλας – Μπαίνει φυλακή

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Ηλέκτρα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο Σωτήρη και τον Παύλο όμως τα μυστικά τόσων χρόνων μοιάζουν πλέον ασήκωτα για κάποιους και φέρνουν εξελίξεις.

Η σύλληψη του Νικόλα θα αναστατώσει του πάντες και η Ηλέκτρα θα κληθεί για κατάθεση με τις αποκαλύψεις της να φέρνουν καταιγιστικές εξελίξεις.

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας μπαίνει στη φυλακή

Ο Νικόλας με την Κατερίνα ετοιμάζονται να το σκάσουν δίχως να δώσουν λόγο σε κανέναν. Οι

υπόλοιποι όμως δεν υποστηρίζουν αυτή την απόφασή τους. Έτσι πολλά στόματα ανοίγουν και καθώς η ώρα της αναχώρησης των δυο τους πλησιάζει, έτσι πλησιάζει και η ώρα της εκδίκησης.

Η Ηλέκτρα δέχεται πίεση από τον Παύλο ενώ ο Σωτήρης την υποψιάζεται. Η γραμμή πάνω στην οποία ισορροπεί είναι πολύ λεπτή και τα λάθη μοιραία να γίνουν.

Ο Νικόλας συλλαμβάνεται όμως δε θα κατηγορηθεί μόνο για ένα πράγμα! Το μόνο που ξέρει είναι πως θέλει να γλιτώσει και έτσι αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδιά του για το πετύχει.

Η Ηλέκτρα θα κληθεί από την αστυνομία έτσι ώστε να επιβεβαιώσει μια πληροφορία για τον Νικόλα και εκεί θα αποκαλύψει κάτι που κανείς δεν περίμενε! Στο μεταξύ η κράτηση του Νικόλα στη φυλακή αρχίζει να διαδίδεται…

Διαβάστε επίσης:

Ηλέκτρα: Τέλος ο Νικόλας – Αυτή επιχειρεί να τον σκοτώσει

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Εμρέ πασάς βάζει τέλος στους Γερακάρηδες

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου στο νοσοκομείο – Αυτός την κάνει

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα