Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν μας άξιζε, αποκλειστήκαμε από ένα λάθος!»

Από ένα λάθος προήλθε ο αποκλεισμός της Μίλαν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Σουηδός σταρ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ιμπραΐμοβιτς: Η Μίλαν αποχαιρέτησε τη διοργάνωση του UEFA Europa League μετά την ήττα με 0-1 στο Μιλάνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τον σταρ της Ιταλικής ομάδας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο αποκλεισμός

των «ροσονέρι» ήταν πέρα για πέρα άδικος καθώς πλήρωσαν ένα λαθός!

Ο Ζλάταν που πέρασε με αλλαγή στον επαναληπτικό της Πέμπτης για τους «16» της διοργάνωσης και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 74ο λεπτό με μια δυνατή κεφαλιά που πήρε νικώντας στον αέρα τον Λουκ Σο, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του ν’ αποφύγει την ήττα με το τελικό 1-0 και τον αποκλεισμό…

«Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν πολύ καλοί όμως κάναμε ένα λάθος, δεχθήκαμε ένα γκολ στην ρεβάνς και αυτό μας αφήνει εκτός. Έπρεπε να φτιάξουμε περισσότερες φάσεις. Δεν μας άξιζε να αποκλειστούμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μαθαίνεις από τα άσχημα και ωριμάζεις περισσότερο.

Θα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για την επόμενη σεζόν δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, για το παρόν ξέρω ότι είμαι εδώ» ανέφερε ο Σουηδός σούπερ σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν γύρισα στην Εθνική επειδή με λένε Ζλάταν»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς επέστρεψε στην εθνική Σουηδίας και τόνισε ότι έχει ξεπεράσει τις διαφορές που είχε με τον oμοσπονδιακό προπονητή, Γιαν Όλοφ Άντερσον.

«Επέστρεψα διότι το αξίζω, χάρη σε όσα έχω κάνει τους τελευταίους μήνες, όχι επειδή με λένε Ζλάταν και είμαι ο Ιμπραϊμοβιτς, αλλά λόγω αυτού που κάνω στο γήπεδο. Γι’ αυτό σε επιλέγουν», είπε ο 39χρονος Σουηδός επιθετικός της Μίλαν, σε συνέντευξή του, στο επίσημο κανάλι της σουηδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, λίγες ημέρες μετά την κλήση του στην εθνική ομάδα, έπειτα από πέντε χρόνια.

Η Σουηδία βρίσκεται στον 2ο προκριματικό όμιλο για το Μουντιάλ του 2022, μαζί με την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γεωργία και το Κόσοβο.

Το άρθρο Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν μας άξιζε, αποκλειστήκαμε από ένα λάθος!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα