Η παρόλα του Νταμπίζα επιβάλλει εξήγηση

11:01 6/9/2019 - Πηγή: Sportime

Θα μπορούσα να αφιερώσω όλη τη σελίδα στην χτεσινή, μαραθώνια, συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα. Μόνο και μόνο αρκούμενος στις πάμπολλες αντιφάσεις που υπέπεσε ο τεχνικός διευθυντής, αναλύοντας πλάνο, σχεδιασμό, επιλογές, συμπεριφορά, τακτικές.

Κοντολογίς, στα πάντα όλα.

Δεν θα το κάνω. Θα περιμένω να δω το feedback και τις αντιδράσεις από τους αρμόδιους του «πράσινου» ρεπορτάζ πριν τοποθετηθώ. Ένα, όμως, που ξεστόμισε δεν γίνεται να μην το σχολιάσω.

Αναφερόμενος λοιπόν στον Γιάννη Μπουζούκη και στα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την

ανανέωση του συμβολαίου του είπε πως: «Κάποια στιγμή μιλώντας με τον Γιάννη, του είχαμε πει ότι αν δημοσιοποιούσαμε πράγματα, δεν θα μπορούσε να κινηθείς εύκολα στο δρόμο. Γιατί υπάρχει και η απέναντι πλευρά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα

Δεν θα κρίνω τη μεθοδολογία μιας διαπραγμάτευσης, ούτε τον τρόπο του διαπραγματευτή. Η συγκεκριμένη όμως παρόλα, από τεχνικό διευθυντή ομάδας για νυν ποδοσφαιριστή της, ο οποίος μάλιστα επέκτεινε και το συμβόλαιο του, τέτοια ώρα, σε τέτοιο timing, τι σκοπιμότητα έχει;

Και τι μήνυμα περνάει τόσο στον κόσμο όσο -κυρίως- στα καταταλαιπωρημένα φετινά αποδυτήρια; Αν ήταν απλώς μια άστοχη τοποθέτηση, κακοδιατυπωμένη (από τις πολλές…), τότε πάσο.

Σίγουρα δεν «πέρασε» έτσι και σε κάθε περίπτωση επιβάλλει σαφέστατης εξήγησης για την κάθε πτυχή της…

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

The post Η παρόλα του Νταμπίζα επιβάλλει εξήγηση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα