Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης προσπαθεί να βάλει τέλος στον Καραχάλιο

Η παραλία θα έχει καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Διονύσης θέλει να σκοτώσει τον Καραχάλιο και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Η σειρά της ΕΡΤ συνεχίζεται σημειώνοντας υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση παρότι η ιστορία έχει αλλάξει τελείως μετά το θάνατο της Υπατίας.

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης θέλει να σκοτώσει

Η Μαίρη, με τη βοήθεια του Διονύση, καταφέρνει να πείσει τον διευθυντή της κλινικής να επισκεφτεί τα Μάταλα με τον Δημητρό. Οι δυο

τους θα χρησιμοποιήσουν εκβιαστικά την ιστορία ενός παλιού ασθενή.

Ταυτόχρονα, ο Διονύσης αποφασίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε να μην επιτρέψει την ανέγερση του ξενοδοχείου του Λοΐζου και της Ελένης. Την ίδια ώρα ο Αρβανιτάκης πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας.

Ο Δημητρός θα εμφανιστεί με τη Μαίρη στα Μάταλα και οι ισορροπίες τινάζονται στον αέρα. Ο Διονύσης θέλει οπωσδήποτε να διακόψει τις έρευνες του Καραχάλιου για το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και έτσι επιχειρεί να τον δολοφονήσει.

Η απόπειρα όμως ενάντια του Καραχάλιου θα έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Πιτ. Ο πατέρας του Πιτ παρεμβαίνει άμεσα ενώ ενεργοποιεί και τη σύγκρουση ανάμεσα σε Καραχάλιο και Αρβανιτάκη.

Η εμπλοκή της Μαίρης με την οικογένεια Αρχοντάκη φέρνει ξανά στην επιφάνεια τη θαμμένη σύγκρουση ανάμεσα σε Διονύση και Νικολίνα.

Διαβάστε επίσης:

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Αυτό θα είναι το τέλος Τόμι και Πάτρικ

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ξενάτος μαθαίνει για τον βιασμό της Αλίκης

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Νέλλα μαθαίνει πως ο άντρας της άφησε έγκυο την Όλγα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα