Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να κόψει το γήπεδο σε όλους

Η Κυβέρνηση αύριο Δευτέρα (11/9) θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας. Όπως σημειώθηκε στο Sportime, για 250ή ή 2.500ή φορά. Έχει χαθεί το μέτρημα. Η Ελλάδα ζει τη μέρα της μαρμότας όσον αφορά αυτό το θέμα.

Κάθε φορά, ωστόσο, οι κάτοικοι τούτης εδώ της Μπανανίας έχουν την περιέργεια να δουν τι σκαρφίστηκαν οι εκάστοτε Κυβερνώντες.

Από διάφορα links έχει βγει προς τα έξω, πως το πιο δραστικό μέτρο, που θα λάβει η Κυβέρνηση αρχικά είναι τα ματς κεκλεισμένων

των θυρών.

Το λουκέτο παντού δείχνει να απομακρύνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως κρατιέται στην άκρη μπας και χρησιμοποιηθεί αργότερα.

Πάντως, το γεγονός πως αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πως το κεκλεισμένων των θυρών είναι αυτή την στιγμή στην κορυφή της λίστας, μπορεί να κρύβει και κάτι άλλο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως αυτό έγινε προκειμένου να μετρηθούν οι αντιδράσεις. Όχι βέβαια του κόσμου, είναι το τελευταίο που υπολογίζεται από όλους τους κυβερνώντες.

Αλλά από διάφορους παράγοντες και… παράγοντες. Με λίγα λόγια αν έχουν ήδη χτυπήσει ήδη τα τηλέφωνα στα υψηλά κλιμάκια, τι έχει συζητηθεί και το πιο σημαντικό σε ποιο τόνο.

Κυβέρνηση: Κόβει το γήπεδο σε όλους

Η Κυβέρνηση με λίγα λόγια κόβει το γήπεδο σε όλους. Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτζήδες. Οι αντιδράσεις μεγάλες. Όλοι λένε πως έχουν πληρώσει διαρκείας και θα ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω. Θα έχει ενδιαφέρον και αυτό πως θα πάει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή.

Προφανώς και αν όντως η Κυβέρνηση ανακοινώσει αύριο το κεκλεισμένων, ανακοινώνει σε όλους τους τόνους πως δεν μπορεί να περιφρουρήσει αθλητικούς αγώνες.

Είτε με τη βοήθεια των ομάδων είτε χωρίς. Όπως και να έχει, για ακόμα μια φορά, τα όποια μέτρα ανακοινωθούν θα προκαλέσουν αντιδράσεις από όλους. Οι πολιτικοί σίγουρα δε ζουν σε πηγάδια, βλέπουν τι λέγεται στα social. Οι οπαδοί θεωρούν πως όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα προέρχονται από μία και μόνο πηγή. Οι απέναντι λένε πως όλοι έχουν κάνει τα ίδια κατά καιρούς. Το πρωτάθλημα, πάντως θα συνεχιστεί μάλλον που το είχαν και άγχος κάποιοι.

Χαμός.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα