Η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ ξεκινάει τη Δευτέρα με υψηλές προσδοκίες

Η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν κατάφερε να είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Έχοντας αφήσει πίσω της την αγωνιστική χρονιά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης και διακοπών, επέστρεψε και ετοιμάζεται από Δευτέρα να μπει και πάλι σε προπονήσεις.

«Αποφάσισα να κάνω κάποιες αλλαγές. Στο πρόγραμμά μου θα προσθέσω και τις συναντήσεις με

ψυχολόγο, γιατί πιστεύω πως ειδικά στο επί κοντώ είναι απαραίτητος και θα με βοηθήσει», λέει στο Sportime η άλτρια του ΑΟ Μεγάρων και συνεχίζει: «Η σεζόν που μας πέρασε ξεκίνησε καλά για μένα, γλυκά θα έλεγα, όμως στη συνέχεια είχε πολλές πίκρες. Είχα προβλήματα τραυματισμών που δεν με άφησαν να είμαι πιο έτοιμη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρόλα αυτά στο Τόκιο ήμουν σε θέση να προκριθώ στον τελικό. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος και δεν έγινε, με αποτέλεσμα να μου αφήσει μια πικρία. Φάνηκε πως ήταν θέμα ψυχολογίας. Επηρεάστηκα πολύ από τη διακοπή».

Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Μανώλη Καραγιάννη μετείχε σε έναν επεισοδιακό προκριματικό στο επί κοντώ γυναικών στο Τόκιο. Ο αγώνας διακόπηκε για πολύ ώρα εξαιτίας μιας καταιγίδας που έπεφτε και δεν μπορούσε να γίνει αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι άλτριες επέστρεψαν και για τις περισσότερες ήταν καταστροφικός, όπως και για την Κλαούντια- Ελένη Πόλακ.

«Μετά τη διακοπή είχα κρυώσει και είδα και το τι συνέβη στη Σάντι Μόρις και κόλλησα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Τώρα έχει αφήσει πίσω της τη σεζόν και θα ετοιμαστεί για την επόμενη που είναι και αυτή γεμάτη προκλήσεις.

«Είναι σαν να ξεκινάω από το μηδέν. Αυτό που θέλω είναι να κυλήσει μια χρονιά χωρίς προβλήματα και ελπίζω να πετύχω τους στόχους μου. Ήδη υπάρχει η πρώτη πρόκληση που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι που το όριο είναι 4,75μ.», είπε η 24χρονη που έχει ατομικό ρεκόρ 4,71μ. από φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στο ΣΕΦ, που είναι και το απόλυτο ρεκόρ της, ενώ στον ανοιχτό έχει 4,70μ. από πέρσι στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α-Γ στον Αγ. Κοσμά.

«Μετά υπάρχει στον ανοιχτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Πάω βήμα βήμα, αλλά ξέρω πως έχω κάτι παραπάνω να δώσω από τις επιδόσεις που έχω και χρειάζονται για τις μεγάλες διοργανώσεις», κατέληξε η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ.

Ν’ αναφέρουμε ότι το όριο για το Παγκόσμιο ανοιχτού στο Όρεγκον είναι 4,70μ. και για το Ευρωπαϊκό στο Μόναχο είναι 4,60μ.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras/ azsportsimages

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα