Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης κάνει τα πάντα για να τα φτιάξει με την Βασιλική

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της.

Η σειρά του Mega φέρνει νέες εξελίξεις στη ζωή της Βασιλικής που δέχεται σκληρό πρέσινγκ από τον Μιλτιάδη προκειμένου να τον δει με διαφορετικό μάτι.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης κάνει τα πάντα για να τα φτιάξει με την Βασιλική

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου θα βιώσει ακόμη μια έντονη κρίση, με το ζευγάρι να βρίσκεται μια ανάσα πριν από τον χωρισμό.

Αφορμή

για αυτήν την εξέλιξη θα αποτελέσει ο Μιλτιάδης, ο οποίος προσπαθεί να πείσει την Βασιλική να τον δει διαφορετικά, όμως σύντομα θα πέσουν πάνω στον Φίλιππο.

Ο τελευταίος θα τους δει να κάνουν βόλτες μέσα στην Αρεόπολη και θα πειστεί πως η γυναίκα του πλέον έχει βρει άλλη σχέση, αφήνοντας τον πίσω.

Έξαλλος ζητά τη βοήθεια από τον Παρασκευά, ο οποίος όμως, τον φουντώνει κι άλλο και τον ωθεί στα άκρα, πιστεύοντας πως έτσι θα τον βοηθήσει να φτιάξει νέες βάσεις στον γάμο του.

Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος από καιρό με την Βασιλική όμως πλέον έχει αποθρασυνθεί τελείως και την διεκδικεί απροκάλυπτα.

Με αυτόν τον τρόπο όμως, προκαλεί και την οργή του Φιλίππου που έχει βγει έξω από τα ρούχα του και ετοιμάζεται να πει τη δική του τελευταία κουβέντα.

Δείτε το trailer από το πρώτο επεισόδιο του 2024:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη λέει τα πάντα στον Ορέστη-Έτσι θα ξεμπροστιάσει τον Δημοσθένη!

Η Γη της Ελιάς: Η Θοδώρα κάνει έκτρωση – Λέει τα πάντα στην Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η κυκλοφορία του βιβλίου που θα έβαζε φωτιά στην Αθηνά!

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία κάνει αυτό που δεν πρέπει στον Ισίδωρο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα