Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος γίνεται χρήστης ναρκωτικών!

15:23 7/2/2024 - Πηγή: Sportime

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κανείς δεν ξέρει αν οι τηλεθεατές είναι έτοιμοι για τα όσα αναμένεται να δούμε στη συνέχεια της σειράς «η γη της ελιάς».

Η άκρως επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, δε σταματάει να μας… χτυπάει με τις εξελίξεις της, οι οποίες δεν είναι για «καρδιακούς».

Όλα αρχίζουν ότι ο Μάνος μπλέκει και μάλιστα πάρα πολύ άσχημα. Βιώνει έναν προσωπικό εφιάλτη και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά μόνο εύκολο δεν είναι.

Η επιχείρηση των Βρεττάκων έχει περάσει όλη στα χέρια του, ειδικά από τη στιγμή

που ο Ισίδωρος έχει γίνει δήμαρχος της Μάνης.

Η δουλειά έχει γίνει όλο και πιο δύσκολη και έχει αυξηθεί κάτι που έχει όμως δύο πλευρές στο… νόμισμα.

Από την μία η χαρά που αισθάνεται για την επιχειρηματική του δραστηριότητα και από την άλλη η κούραση που νιώθει και βλέπει ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος κάνει το μεγάλο λάθος!

Αντί ο πρωταγωνιστής μας να ζητήσει βοήθεια από τον οικογενειακό του κύκλο, αποφασίζει να κάνει κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Αρχίζει να αρχίζει να παίρνει χάπια και συγκεκριμένα αμφεταμίνες, που είναι ισχυρά ναρκωτικά. Δυστυχώς, αυτά τα χάπια είναι ιδιαίτερα εθιστικά και επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο τη διάθεση και τη συμπεριφορά του.

Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται νευρικός και απότομος, ενώ ξεσπάει τα νεύρα του με κάθε ευκαιρία και την παραμικρή αφορμή. Οι πρώτοι που γίνονται αποδέκτες αυτής της αλλόκοτης συμπεριφοράς του και αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει αλλάξει είναι ο πατέρας του, ο Ισίδωρος, και η σύζυγός του, η Μαρίνα.

Βλέποντας έναν διαφορετικό Μάνο, μένουν έκπληκτοι και δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει. Έτσι, όντας ιδιαίτερα προβληματισμένοι, συζητούν μεταξύ τους για την απότομη στάση του και προσπαθούν πολλές φορές να μιλήσουν και στον ίδιο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης – Εμφάνιση με γυναίκα στη Γλυφάδα! (ΦΩΤΟ)

Survivor trailer 7/2: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι Μαχητές – Τα πάντα για το έπαθλο φαγητού!

Survivor spoiler: Χαμένος ο Ατζούν στους πίνακες τηλεθέασης – Το λάθος που πληρώνει ο ΣΚΑΪ

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα