Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Νέο μήνυμα από τους απαγωγείς στην Ισμήνη – Ο χρόνος πλέον τελείωσε…

Η Γη της Ελιάς σαρώνει καθημερινά στην τηλεθέαση και διατηρεί στα ύψη το ενδιαφέρον του κοινού της με τις απανωτές εξελίξεις…

Σας αναφέραμε τις προηγούμενες ημέρες ότι οι απαγωγείς ακυρώνουν την παράδοση του παιδιού την τελευταία στιγμή και η Ισμήνη παθαίνει σοκ στη σειρά η Γη της Ελιάς και πλέον έχουμε και τη συνέχεια.

Στο επεισόδιο 79, που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στο Mega έρχεται ακόμα μία ανατροπή, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη.

Οι

Βρεττάκοι στηρίζουν τον Ισίδωρο, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αλλά δεν μπορεί να χωνέψει πως η Αντιγόνη ήταν αυτή που τον έσωσε.

Η Αρετή περνά από ανάκριση τον Στάθη για τη σχέση του με την Ιουλία κι ενώ αυτός δεν της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, εκείνη του λέει ότι θα συνεχίσουν να είναι μαζί, αλλά υπό όρους.

Η Χάιδω επισκέπτεται τον Φίλιππο στο κρατητήριο αλλά εισπράττει εχθρική αντιμετώπιση. Η Αθηνά πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τον Ισίδωρο, αλλά τα πράγματα παίρνουν δυσάρεστη τροπή.

Ο αστυνόμος Κουράκος μπλοφάρει και ανακαλύπτει ότι ο βοηθός του είναι εκείνος που διαρρέει απόρρητες πληροφορίες. Η Ισμήνη δέχεται ένα μήνυμα από τους απαγωγείς, που την οδηγεί στην απόλυτη κατάρρευση.

Ραγδαίες εξελίξεις απόψε στη σειρά Η Γη της Ελιάς

Ο Στέφανος σοκάρεται όταν μαθαίνει για την απιστία του πατέρα του και υποστηρίζει ξεκάθαρα τη μητέρα του, η οποία περιμένει αμέριμνη την επιστροφή του Στάθη στο σπίτι. Η Χάιδω, ωστόσο, τον προλαβαίνει και της αποκαλύπτει την απιστία του με σκληρό τρόπο.

Η Αρετή, τρελαίνεται, μπαίνει στο αμάξι και απεγνωσμένη φεύγει από το σπίτι. Ξεσπά τα νεύρα της στη Μυρτάλη και την Ιουλία, την ώρα, που η Βασιλική ενημερώνει τον Στάθη και τον Στέφανο για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Αρετής και το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Η Αρετή, θολωμένη, εμπλέκεται σε τροχαίο και οδηγείται στο νοσοκομείο. Ο Φίλιππος εκρήγνυται από τη συμπεριφορά της μάνας του κι αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Φεύγει από το σπίτι, ενώ ταυτόχρονα εγκαταλείπει όλες τις δουλειές στα κτήματα της οικογένειας. Η Μαργαρίτα κι ο Νικόλας προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να τον μαλακώσουν χωρίς, όμως αποτέλεσμα.

Ο Ισίδωρος πηγαίνει στην Κύπρο κι αιφνιδιάζει τον Μάνο, ο οποίος αναγκαστικά φυγαδεύει τη Μαρίνα. Ο Ιάκωβος επιχειρεί να προσεγγίσει την Αντιγόνη, με σκοπό να τη γνωρίσει καλύτερα.

Δείτε το σημερινό trailer:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα