Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θεοδώρα λιποθυμά από το ποτό, αυτή την βρίσκει!

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς», με το MEGA να ετοιμάζει πολλά για τους τηλεθεατές.

Η τηλεθέαση άλλωστε παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα και το «μεγάλο κανάλι» θέλει να τη διατηρήσει και γιατί όχι, να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο.

Έτσι λοιπόν θα δούμε ότι τα νέα για τον Φίλιππο έχουν αρχίσει να ταξιδεύουν πολύ γρήγορα και όλοι θα μαζευτούν στο σπίτι για την αγρυπνία.

Η Χάιδω βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική

κατάσταση όπως είναι απόλυτα λογικό, και θρηνεί τον αδικοχαμένο γιο της.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδώρα μένει στο σπίτι και αρχίζει να πίνει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Έτσι τη βρίσκει η Μαργαρίτα στον καναπέ όταν επιστρέφει στο σπίτι.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά και ο Τζον κάνουν τα σχεδιά τους!

Από κει και πέρα, η Αθηνά και ο Τζον που είναι και πάλι μαζί, αρχίζουν και κάνουν σχέδια, με τον επιχειρηματία να έχει αποκαλύψει ότι θα μείνει πλέον στην Ελλάδα, ενώ η Φιλιώ συνεχίζει να έχει τις αντιρρήσεις της.

Ο Χρήστος αποφασίζει να δώσει στη Χρυσούλα την αύξηση που του ζήτησε και η αντίδρασή της τον δικαιώνει. Η ψυχολογία της Αρετής είναι πολύ πεσμένη, καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι υπάρχει περίπτωση να μην γλιτώσει την ισόβια κάθειρξη.

Όλοι είναι συντετριμμένοι στην κηδεία του Φίλιππου κι ύστερα πηγαίνουν για καφέ στου Πότη. Η Χάιδω, όμως, δεν είναι εκεί.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – 12 επεισόδια η καινούρια εκπομπή

Survivor 2024 spoiler 13-4: Η Χρύσα θα φύγει στην επόμενη μονομαχία;

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος συμμαχεί με τον λάθος άνθρωπο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα