Η ΑΕΚ είχε έναν τρόπο παιχνιδιού είδε ο Αλμέιδα

Η ΑΕΚ δεν έκανε την υπέρβαση και αποκλείστηκε μετά την ήττα από τον Άγιαξ. Πολλά τα μπορεί και τα ίσως αλλά το θέμα είναι πως η ομάδα του Αλμέιδα, έμεινε εκτός συνέχειας στην Ευρώπη με 4 σερί ήττες.

Ο Ματίας Αλμέιδα είπε αρκετά σχετικά στην κάμερα της Cosmote TV: «Η ανάλυση θα πρέπει να είναι πιο βαθιά. Σε απλή ανάλυση θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεχθήκαμε πολλά γκολ.

Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και ισάξια με τους αντιπάλους τους. Όταν δέχεσαι πέντε πέναλτι και σήμερα τρία γκολ, αυτά είναι πολλά».

Για τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Τα λάθη είναι πάντα ομαδικά. Όταν κάνει όμως λάθη απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους, τότε το πληρώνεις».

Αν αυτό είναι το μάθημα που πήρε η ΑΕΚ: «Ήμασταν ισάξιοι με τους περισσότερους αντιπάλους. Φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πληρώνεις τα λάθη σε αυτό το επίπεδο».

Για την επόμενη ημέρα μετά τον αποκλεισμό και το μήνυμά του που στέλνει: «Σήμερα το μήνυμα είναι ότι είχαμε ένα όνειρο. Δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σε αυτό παραμένω ήρεμος. Είδα όλους τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στις δυο διοργανώσεις που έχουμε στην Ελλάδα».

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα