ΑΕΚ: Με έκπληξη στα χαφ στην 11άδα της στη Λαμία

Η ΑΕΚ πάει στη Λαμία για να προσδώσει άγχος στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου στη Stoiximan Super League. Το θέμα είναι μη βάλει άγχος σε εκείνη. Και αυτό γιατί το έργο έχει παιχτεί πολλές φορές φέτος. Να είναι καλύτερη, να ελέγχει το ματς, να το γυρίζει όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη

με τον Άρη αλλά τελικά να μην κερδίζει. 

Πριν λίγες εβδομάδες επικράτησε εύκολα 1-3 στη Λαμία. Ακόμα και εκεί όμως μετά το γκολ που δέχθηκε, η ομάδα του Αλμέιδα κάπου φάνηκε να χάνει για λίγο τα πατήματά της. Σε ματς που κατά κοινή ομολογία έπαιξε καλά, πάνω από το μέσο όρο φέτος.

Ο Αλμέιδα έχει ζητήματα τραυματισμών. Οι Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες συν τον Ζίνι προσδίδουν ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τα εξτρέμ. Ο Τσούμπερ επίσης εκτός λόγω καρτών. Τη λύση φαινόταν πως θα την έδινε ο Πινέδα, ο παίκτης που παίζει παντού.

Ο Πινέδα είναι μέσα φυσικά και θα είναι στα αριστερά στα εξτρέμ, μια και δεν υπάρχουν επιλογές. Ο Αλμέιδα, ωστόσο, έχει εκπλήξεις στην 11άδα και αυτό αφορά στα χαφ. Ο Λιούμπισιτς δεν παίρνει δεύτερο σερί ματς βασικός. Είναι στον πάγκο και ο προπονητής της ΑΕΚ επιλέγει δίδυμο Σιμάνσκι, Γιόνσον. Ο πολωνός με τον δανό δεν έχουν δείξει να ταιριάζουν και πολύ μαζί και θα έχει ενδιαφέρον τι θα κάνουν στη Λαμία.

Στον πάγκο ο Λιβάι Γκαρσία.

Η 11άδα της Λαμίας: Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Στάνκο, Τζανδάρης, Αμαράλ, Μάλτσι, Σλίβκα.

Στον πάγκο είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Λέϊκ, Βασιλαντωνόπουλος, Σαντάνα, Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Τσούκαλος, Τερεζίου, Κοντονίκος.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Πόνσε.

Στον πάγκο είναι οι Αθανασιάδης, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Αραούχο, Λιούμπισιτς, Πισάρο, Γκαρσία, Γαλανόπουλος.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα