Η ΑΕΚ έχει ξεμείνει από παίκτες! Τέλος!

Η ΑΕΚ αφού δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη πρέπει να παραμείνει στην κατάσταση που είναι στη Stoiximan Super League 1. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σταματήσει να χάνει βαθμούς με ομάδες που είναι εκτός 6άδας. Τα πάει καλά στα ντέρμπι και έχει πετάξει τους βαθμούς με Κηφισιά, ΟΦΗ, Πανσερραϊκό. Φυσικά και στην Κρήτη έχασε δίκαια στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια από δική της αμέλεια και λάθη.

Το

ζήτημα, ωστόσο, είναι πως πάει να παίξει με τον Παναιτωλικό έχοντας την εντυπωσιακή λίστα με απόντες. Στάνκοβιτς, Κάλενς, Αραούχο, Πόνσε, Πινέδα, Άμραμπατ, Πισάρο. Ένας σε κάθε γραμμή και κάπου πάνω από ένας.

Ο Αλμέιδα κάτι πρέπει να κάνει για αυτό που γίνεται. Βασικά θα πρέπει μάλλον να σκέφτεται να αλλάξει ορισμένα πράγματα στην προετοιμασία του αγώνα, ίσως και στην προπόνηση.

Δε γίνεται κάθε τρεις και λίγο οι παίκτες του να έχουν ενοχλήσεις, να τραυματίζονται και να χάνουν ματς.

Ξεμένει από λύσεις.

Στο Αγρίνιο δεν είναι τυχαίο πως έχει στην αποστολή και τον Ζίνι αλλά και τον χαφ που είχε στην προετοιμασία τον Λαμαράνα. Ναι φυσικά και πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε νεαρούς ηλικιακά παίκτες αλλά αυτό πρέπει να γίνεται ομαλά και μέσα από μια διαδικασία.

Αλλιώς δημιουργείται θέμα στην αγωνιστική συνοχή της κάθε ομάδας. Και στην ΑΕΚ αυτό είναι κομβικό. Ειδικά τώρα που έχει ευκαιρία να ανέβει και στην πρώτη θέση. 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα