«Η ΑΕΚ έχει κινηθεί για τον Βέρντε» (vids)

Η ΑΕΚ αναζητά ακραίους επιθετικούς για την επόμενη χρονιά και μία από τις πιο καλές περιπτώσεις που εξετάζει είναι ο Ντανιέλε Βέρντε.

Ο 23χρονος Ιταλός αριστερός εξτρέμ ανήκει στην Ρόμα μέχρι το 2020 και πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Ισπανία με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια έχοντας 6 γκολ σε συνολικά 895 λεπτά σε La Liga και Κύπελλο Ισπανίας. Μετά τον δανεισμό του ο Βέρντε

επιστρέφει στην Ρόμα, η οποία έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που γυρίζουν από δανεισμό και πρέπει να αποφασίσει. Ο Ιταλός έχει μπει στα… ραντάρ της ΑΕΚ, σύμφωνα με το site «ilromanista». Η Ενωση μάλιστα έχει προχωρήσει σε επαφές για τον Βέρντε, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται και ισπανικά κλαμπ αλλά και η Γκενκ.

Ο Βέρντε είναι ακραίος επιθετικός και περισσότερο αγωνίζεται αριστερά. Ωστόσο, μπορεί να παίξει και δεξιά και υπό συνθήκες ως σέντερ φορ και περιφερειακός. Εχει ύψος 1.68μ. και γεννήθηκε στη Νάπολι, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Εχει πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα, ενώ είναι ταχύτατος.

Η καριέρα του Βέρντε

Την σεζόν 2017/18 έπαιξε στην Βερόνα με 33 ματς, 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ την προηγούμενη χρονιά ήταν στην Αβελίνο αγωνιζόμενος σε 33 παιχνίδια με 8 γκολ και 5 ασίστ. Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Ρόμα και έχει δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Βερόνα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του και η Ρόμα θα προτιμούσε μια πώληση, παρά έναν νέο δανεισμό. Και για να έχει έσοδα. Κάτι που θέλει και ο παίκτης που δεν θέλει νέο δανεισμό. Φέτος, προς το τέλος της χρονιάς για έναν μήνα ήταν εκτός ομάδας λόγω τιμωρίας από τον πρόεδρο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο.

Δείτε βίντεο από τον Ιταλό:

The post «Η ΑΕΚ έχει κινηθεί για τον Βέρντε» (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα