Η Team USA πήρε… μπροστά και ήδη βρίσκεται στον τελικό

09:45 5/8/2021 - Πηγή: Sportime

Στον πρώτο ημιτελικό του μπάσκετ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο η Team USA κέρδισε την Αυστραλία και πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στα ημιτελικά η Team USA γράψαμε προχθές, για την νίκη των ΗΠΑ

επί της Εθνικής Ισπανίας με 95-81, που την έφερε στον ημιτελικό του θεσμού.

Πλέον όμως όπως φαίνεται πήρε για τα καλά… μπροστά και πέρασε στον τελικό. «Θύμα» της πριν από λίγο ήταν η Εθνική Αυστραλίας, την οποίας την αντίσταση κατέβαλε με τελικό σκορ 97-78.

Τα «Καγκουρό» ήταν ανταγωνιστικά μόλις για ένα ημίχρονο. Σ’ αυτό στους νικητές δεν τους έμπαιναν τα μακρινά σουτ και είχαν νευρικότητα.

Στην συνέχεια οι ΗΠΑ (δεύτερο ημίχρονο) βρήκαν τα σουτ που ήθελαν και έφτασαν εύκολα στον τελικό αποτέλεσμα. Για το σύνολο του Γκρεγκ Πόποβιτς πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντουράντ με 23 πόντους και ο Μπούκερ τον ακολούθησε (20π).

Πλέον η Team USA θα μάθει τον αντίπαλο της στον τελικό, από τον νικητή του αγώνα ΣλοβενίαΓαλλία, που είναι προγραμματισμένος για τις 14:00. Όποια ομάδα περάσει θα φανεί αν θα μπορέσει να βάλει δύσκολα στους Αμερικανούς στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αντίθετα ο ηττημένος του δεύτερου ημιτελικού θα κοντραριστεί με την Αυστραλία για την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Δεκάλεπτα: 18-24, 42-45, 74-55, 97-78



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Τεντόγλου: «Ήμουν ειλικρινής – Ο Ετσεβαρία ήταν καλύτερος από μένα»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ήττα και αποκλεισμός για την Πρεβολαράκη (vid)

Φωτιά Αρχαία Ολυμπία: Σώθηκε ο αρχαιολογικός χώρος – Προς Λατζόι, Λάλα και Μιράκα η πυρκαγιά

Γιώργος Διπλοΐδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα