Η Hyundai παρουσιάζει το i20 Rally1 για τη σεζόν 2024 WRC

WRC Hyundai: Ήταν το μόνο Rally1 που έμεινε να παρουσιαστεί και σήμερα, η Hyundai Motorsport παρουσίασε σήμερα τη διακόσμηση του i20 Rally1 και τις αεροδυναμικές καινοτομίες που παρουσίασε για να προσπαθήσει να κερδίσει το παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα της Toyota Gazoo Racing που έκανε με τους τελευταίους τίτλους

του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.

Σε μια σεζόν κατά την οποία το έργο Hyundai Motorsport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι γίνεται δέκα ετών, οι Κορεάτες θέλησαν να κοιτάξουν πίσω, ενθυμούμενοι την πρώτη έκδοση του i20 WRC που χρησιμοποιήθηκε από τους Thierry Neuville, Dani Sordo, Hayden Paddon, Bryan Bouffier, Chris Atkinson και Juho Hanninen. Για το λόγο αυτό, το αυτοκίνητο αλλάζει διακόσμηση σε σχέση με πέρυσι και υιοθετεί χρώματα παρόμοια με το πρώτο Hyundai i20 WRC της σεζόν 2014.

WRC Hyundai:Αυτό το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ράλι Μόντε Κάρλο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου στις Γαλλικές Άλπεις. Ο Thierry Neuville, νικητής το 2020 και νυν αρχηγός της ομάδας, θα συμμετάσχει εκεί με τον Martijn Wydaeghe, ακολουθούμενος από την τελευταία προσθήκη της ομάδας, ο Ott Tänak με τον Martin Jarveoja και το τρίτο i20 Rally1 θα οδηγείται από τον Andreas Mikkelsen με τον Torstein Eriksen. Θα δούμε πώς αποδίδει αυτό το νέο αυτοκίνητο και αν είναι ικανό να νικήσει την ομάδα Toyota Gazoo Racing το 2024.

Την… εικαστική μορφή του νέου i20 N Rally1 για το πρωτάθλημα WRC του 2024 παρουσίασε η Hyundai.

WRC Hyundai:Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, φέτος κυριαρχεί ένα εξαιρετικά ανοικτό ασημί χρώμα, στα… όρια του λευκού. Το μαύρο και το κόκκινο έρχονται ως συνοδευτικά για να δώσουν τον επιπλέον τόνο.

Η επερχόμενη σεζόν βρίσκει τη Hyundai να διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο τόσο σε οδηγούς, όσο και σε κατασκευαστές. Η επανένταξη του Ότ Τάνακ στο δυναμικό, με τον Τιερί Νιεβίλ επίσης παρόντα, προσφέρουν στους Κορεάτες ένα τρομερής δυναμικής δίδυμο.

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα