Γ.Σαββίδης: Διαψεύδει τους Ισπανούς για Ματέο Γκαρσία!

Δημοσίευμα από την Ισπανία τα ξημερώματα αναφέρθηκε σε προβάδισμα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από την Λας Πάλμας, κάτι το οποίο ο Γ.Σαββίδης διέψευσε με ανάρτησή του.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα laprovincia.es τόνισε πως ο πρωταθλητής Ελλάδος είναι έτοιμος να πληρώσει 3.000.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον Αργεντινό άσο.

Ο Γ.Σαββίδης, ωστόσο, με σχόλιό του στο Instagram

τόνισε πως το δημοσίευμα αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια για τον Ματέο και τον ΠΑΟΚ.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ο τρίτος σερίτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σημαδεύτηκε από επεισόδια στα επίσημα του ΟΑΚΑ, μολονότι επρόκειτο για ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Τα παρατράγουδα στο ΟΑΚΑ δεν αποφεύχθησαν με ξύλο οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Έπειτα από ένα μήνα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την ετυμηγορία της.

Δεν προκύπτει πάντως κάποια βαριά τιμωρία για Θεσσαλονικείς και την Ένωση, με τον Δικέφαλο του Βορρά να πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 26.000 ευρώ, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» το ποσό ανέρχεται στις 6.000 ευρώ.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – Αναλυτικά, η απόφαση που γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/6)

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠAOK-AEK, o οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 11/5/2019.

Kηρύσσει τις εγκαλούμενες Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες “Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.” και “Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.” πειθαρχικά ελεγκτέες για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

Επιβάλλει α) στην πρώτη εγκαλούμενη “Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.” συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ και β) στη δεύτερη εγκαλούμενη “Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.” χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ».

The post Γ.Σαββίδης: Διαψεύδει τους Ισπανούς για Ματέο Γκαρσία! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα