Γουότφορντ: Πουλά εισιτήρια για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου χωρίς να έχει ακόμα προκριθεί!

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε η Γουότφορντ καθώς έβγαλε στην κυκλοφορία εισιτήρια για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, χωρίς να έχει πάρει ακόμα την πρόκριση από τον 3ο γύρο!

Πρωτόγνωρη κίνηση από τη Γουότφορντ, η οποία θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, χωρίς ωστόσο να έχει προκριθεί σε αυτή τη φάση ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα,

τα ζευγάρια Γουότφορντ – Τρανμίρ και Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας δεν έχουν αναδείξει ακόμα νικητή, καθώς ήρθαν ισόπαλα τα πρώτα ματς και έχουν οδηγηθεί σε αγώνες ρεβάνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αυτά είναι τα «καυτά» μοντέλα που ήταν στο πάρτι της Σίτι (vid-pics)

Παρόλα αυτά, οι Λονδρέζοι προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς όπως έγινε γνωστό, από το πρωί της Πέμπτης θα είναι στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια και σε περίπτωση που έρθει αποκλεισμός, τότε θα χρήματα θα επιστραφούν στους οπαδούς τους.

Αιτία είναι το γεγονός πως θα αγωνιστεί στις 23 Ιανουαρίου και το επόμενο ματς FA Cup είναι στις 26 του ίδιου μήνα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χρόνος.

#watfordfc will conduct a regular cup sales process for the potential home @EmiratesFACup 4th round tie (Sun Jan 26, 3pm) starting tomorrow morning.

All information will be published after tonight’s replay. Refunds will be processed if we do not win our replay at Tranmere. pic.twitter.com/yD1DqsHiqW

— Watford Football Club (@WatfordFC) January 15, 2020

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Γουότφορντ: Πουλά εισιτήρια για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου χωρίς να έχει ακόμα προκριθεί! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα