Γουότφορντ: Ανανέωσε με Γκράθια έως το 2023!

Η Γουότφορντ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της και γι’ αυτό επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό.

Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο την αγγλική ομάδα, μετά το διαζύγιο με τον Μάρκο Σίλβα και από φέτος στο νέο πρωτάθλημα έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς.

Δεν είναι τυχαίο ότι έπειτα η ομάδα είναι πάνω από το μέσο της βαθμολογίας και μάλιστα μέχρι πριν από δύο αγωνιστικές ήταν στην πρώτη εξάδα.

Άπαντες στο σύλλογο στάζουν μέχρι για τον Γκράθια

και τον τρόπο δουλειάς του στην ομάδα. Έτσι η διοίκηση τον κάλεσε να ανανεώσουν από τώρα τη συνεργασία τους και μάλιστα το νέο του συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Επιπλέον υπάρχει ειδική οψιόν, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον αγγλικό σύλλογο να ανανεώσει για ακόμη τρία χρόνια τη συνεργασία του με τον Ισπανό προπονητή!

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Είμαι περήφανος που θα είμαι μέλος του συλλόγου και θα ανήκω εδώ για πολλά χρόνια ακόμα».

| We have news…#watfordfc #GR4CIA pic.twitter.com/bNk0QbjMI0

— Watford Football Club (@WatfordFC) November 28, 2018

Λέστερ: Φόρος τιμής από το πριγκηπικό ζεύγος

Τρελάθηκε ο Μουρίνιο μετά το γκολ της νίκης (vid)

The post Γουότφορντ: Ανανέωσε με Γκράθια έως το 2023! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα