Γουόκαπ: Τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας αν δεν παίξει με Βίρτους;

15:13 5/3/2024 - Πηγή: Sportime

Τεράστιο πρόβλημα έχει Ολυμπιακός με τον Τόμας Γουόκαπ λίγες ώρες πριν το μεγάλο μας της Euroleague κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Αμερικανός γκάρντ τραυματίστηκε κόντρα στο Περιστέρι στην εύκολη νίκη του Ολυμπιακού, με τη μαγνητική στην

οποία υποβλήθηκε να δείχνει διάστρεμμα 2ου βαθμού στο αριστερό του πόδι.

Έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τους Ιταλούς, και αν τελικά δεν τα καταφέρει να αγωνιστεί θα πρόκειται για μια τεράστια απώλεια, αφού μιλάμε για τον… εγκέφαλο της ομάδας του κόουτς Μπαρτζώκα και το καλύτερο παίκτη του φέτος, συνολικά σε όλους τους τομείς.

Σε αυτή την περίπτωση ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να καλύψει την απουσία του, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα μπει σε συγκεκριμένες καταστάσεις, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Γουόκαπ: Οι επιλογές του Μπαρτζώκα σε περίπτωση απώλειας!

Σε περίπτωση που το…ρομπότ Τόμας Γουόκαπ δεν αγωνιστεί στην αναμέτρηση του ΣΕΦ, ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να πάρει πολλές και δύσκολες αποφάσεις.

Αρχικά μπορεί να έχουμε την επιστροφή των τραυματιών και να υπάρχουν διαθέσιμοι οι Ναζ Μήτρου Λονγκ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Ωστόσο κανένας θα τους τρεις δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να δώσει το παρών και φυσικά και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.

Από κει και πέρα ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα αγωνιστεί πάρα πολύ στις θέσεις των γκαρντ, ενώ αρκετό χρόνο αναμένεται να πάρει και ο Μιχάλης Λούντζης, που επιτέλους θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία από… μαλλιά.

Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αϊζάια Κάνααν που μπορεί να τον δούμε πολύ περισσότερο στο παρκέ από ό,τι συνήθως.

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτά που κάνει ο Τόμας Γουόκαπ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι πολύ σκληρός για να… πεθάνει.

Κανείς δε θα ρισκάρει την παρουσία ενός εκ των κορυφαίων «1» της Ευρώπης, ειδικά όταν ακολουθεί και αγώνας με τον Παναθηναϊκό.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα