Γκλάντμπαχ: Αποχωρεί ο Χέκινγκ το καλοκαίρι!

18:17 2/4/2019 - Πηγή: Sportime

Πρόωρα διακόπτεται η συνεργασία του Ντίτερ Χέκινγκ με την Γκλάντμπαχ, αφού τα «πουλάρια» ανακοίνωσαν πως με το τέλος της σεζόν θα λυθεί η συνεργασία τους.

Η απόφαση προκάλεσε εντύπωση, καθώς παρά την κακή φόρμα εσχάτως και την ήττα με 3-1 στο Ντίσελντορφ που την έφερε εκτός τετράδας, η Γκλάντμπαχ έχει παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη. Ο Χέκινγκ ανέλαβε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2016 και οδήγησε δύο φορές στην ένατη θέση της

Bundesliga την ομάδα.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός διευθυντής, Μαξ Εμπερλ, παραδέχτηκε πως η αλλαγή στον πάγκο ήταν δική του απόφαση «με το βλέμμα στο καλό του συλλόγου».

Σύμφωνα με την Bild, η Γκλάντμπαχ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, τον Μάρκο Ρόζε! Ο Ρόζε έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις την τελευταία διετία στη Σάλτσμπουργκ και το όνομά του έχει ακουστεί για… όλες σχεδόν τις γερμανικές ομάδες που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

#DieFohlen werden die Zusammenarbeit mit Cheftrainer Dieter Hecking über das Ende der Saison 2018/19 hinaus nicht weiter fortsetzen und mit einem neuen Cheftrainer in die Saison 2019/20 gehen. pic.twitter.com/qMXIXPwAsG

— Borussia (@borussia) April 2, 2019

The post Γκλάντμπαχ: Αποχωρεί ο Χέκινγκ το καλοκαίρι! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα