Γκάρι Ροντρίγκες: Η πρώτη μέρα στο Ρέντη

Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται στην Ελλάδα και την Δευτέρα έκανε την πρώτη του παρουσία στο Ρέντη όπου γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 30χρονος εξτρέμ ανακοινώθηκε το Σάββατο κι έγινε η τελευταία κίνηση που έκανε ο Ολυμπιακός στο καλοκαιρινό παζάρι. Με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Μάλιστα το πρώτος έτος οι απολαβές του θα φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ. Και θα αυξάνονται κλιμακωτά

τον δεύτερο και τον τρίτο χρόνο.

Και την Δευτέρα έκανε την πρώτη του παρουσία στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Ενημερώθηκε να δώσει το παρών μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι κι έγινε όπου είχε και μια πρώτη επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια οι νέοι του συμπαίκτες, έκαναν αποθεραπεία. Αφού μόλις την Κυριακή έδωσαν το παιχνίδι με την Λαμία.

Σε πρώτη φάση πάντως ο Γκάρι Ροντρίγκες αναμένεται να κάνει ένα έξτρα πρόγραμμα. Και στην συνέχεια να μπει σε φουλ ρυθμούς με τους υπόλοιπους.

Αναφορικά με την κατάσταση του Ροντρίγκες, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε καλό επίπεδο.

Μπορεί να έχει να αγωνιστεί ένα μήνα, αλλά οι ατομικές προπονήσεις που έκανε ήταν δυνατές.

Βέβαια θα πρέπει να κάνει και ιδιαίτερα μαθήματα για να αφομοιώσει και την τακτική που εφαρμόζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που επέμενε για το Ολλανδό άσο, που έχει καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Μια ακόμα λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή. Εκεί που πλέον είναι πολλά τα… όπλα και θέλουν και την ανάλογη διαχείριση.

Αλέξανδρος Χρηστάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα