Γκάμα: «Όλοι μαζί να πάρουμε την πρόκριση» (vid)

16:35 5/2/2020 - Πηγή: Sportime

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο YouTube ενόψει του πρώτου προημιτελικού κυπέλλου με τον Ατρόμητο (6/2, 19:00, COSMOTE SPORT 1).

Oι «κιτρινόμαυροι» κοντράρονται με τους Περιστεριώτες, με τον Σάββα Παντελίδη να επιστρέφει πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε

πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του τροπαίου, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ, κόντρα στον Ατρόμητο

«Ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, το καταφέραμε, παίξαμε καλά. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είπε: «Η ομάδα είναι σε έναν καλό δρόμο, δουλεύει πολύ καλά. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι δύσκολο, πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Υπάρχουν δύο παιχνίδια, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα την Πέμπτη, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και είναι κάτι που μπορούμε να καταφέρουμε».

Ρωτήθηκε για την δίψα που έχει ο κόσμος και απάντησε: «Ξέρουμε πόσο θέλει ο κόσμος το κύπελλο, μας το ζητάει καθημερινά. Το θέλουμε και εμείς, ελπίζω την Πέμπτη να γεμίσουν το γήπεδο, να κάνουμε την προσπάθειά μας όλοι μαζί, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και εν συνεχεία και την πρόκριση».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Γκάμα: «Όλοι μαζί να πάρουμε την πρόκριση» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα