Γιουβέντους: Συμφωνία για την επιστροφή του Πογκμπά

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα παρουσιάζεται ότι είναι η Γιουβέντους, που θέλει να φτάσει επιτέλους μετά από πολλά χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης.

Έτσι οι κινήσεις που αναμένεται να κάνει θα είναι πολύ ηχηρές προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Η Γιουβέντους λοιπόν, όπως αναφέρεται στα ιταλικά ΜΜΕ,  έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πολ Πογκμπά, προκειμένου να επιστρέψει στην Ιταλία.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, ενώ πλέον μένουν οι συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

για να διευθετηθεί το ποσό που θα λάβει.

Ωστόσο για να γίνει αυτό, θα πρέπει η «Γηραιά Κυρία», είναι έτοιμη να πουλήσει αρκετούς από τους παίκτες που πλέον δεν έχει σε πρώτο πλάνο για να φέρει χρήματα στα ταμεία της.

Τρεις ποδοσφαιριστές λοιπόν είναι πιο πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν. Αυτοί είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς, Μπλεζ Ματουϊντί και Χουάν Γκουαρδάδο.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να δαπανήσει τα λεφτά που χρειάζονται για τον Γάλλο μέσο, που είναι και παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ δεν θα έχει και θέματα με το Financial Fair Play.

Μένει να δούμε τελικώς αν θα γίνει αυτή η μεγάλη επιστροφή, με τον Πογκμπά αναμφίβολα να έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του, στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

The post Γιουβέντους: Συμφωνία για την επιστροφή του Πογκμπά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα