Γιόσιπ Μίσιτς: Ο μόνος, που… ιδρώνει τη φανέλα!

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας είναι από πολλούς παίκτες απογοητευμένοι τη φετινή σεζόν αλλά για τον Γιόσιπ Μίσιτς έχουν να πουν μόνο καλά λόγια αφού ο Κροάτης είναι ο κορυφαίος σχεδόν σε κάθε ματς.

Ο Κροάτης, μάλιστα, ήταν ο μοναδικός διασωθείς του Δικεφάλου στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό σε μία αναμέτρηση, που οι περισσότεροι «ασπρόμαυροι» δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες. Η ανταμοιβή του;

Το τριετές συμβόλαιο, που υπέγραψε και θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Αγνοήστε όσα βλέπουν τα μάτια σας, πιστέψτε τον Ολυμπιακό…»

Μπορεί οι δύο πλευρές να είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία εδώ και καιρό, ωστόσο η υπόθεση πήρε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (24/2) ημέρας «σάρκα και οστά», κάτι, που επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το μόνο, που απομένει πλέον είναι η ολοκλήρωση των διαδικαστικών με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ώστε η απόκτηση του ποδοσφαιριστή να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελούσε αμοιβαία επιθυμία για Μίσιτς και ΠΑΟΚ και δεν θα μπορούσε να «χαλάσει». Άλλωστε και ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, εξέφραζε με κάθε ευκαιρία πως ήθελε να συνεχίσει στα «ασπρόμαυρα», κάτι που έκανε και σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο MVP, Γιόσιπ Μίσιτς

O Γιόσιπ Μίσιτς ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2019, με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τη συμφωνία μεταξύ της ομάδας από την Πορτογαλία και του ΠΑΟΚ, να έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2020.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις του 25χρονου Κροάτη, ο οποίος έγινε βασικός και αναντικατάστατος τη φετινή σεζόν, άφησαν άκρως ευχαριστημένους τους «ασπρόμαυρους», γεγονός που έφερε και την απόφαση να αποκτηθεί με μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαλτάκος: «Δεν προσκομίστηκε καμία υπόδειξη, ανύπαρκτη η υπόθεση»

Ο Κροάτης κάνει… μαγικά στους αγωνιστικούς χώρους και με τις εμφανίσεις του έχει αναγκάσει εδώ και καιρό τους ανθρώπους του Δικεφάλου να τρέξουν τις διαδικασίες ενεργοποίησης της ρήτρας του. 11 ασίστ και πέντε γκολ σε 26 αναμετρήσεις είναι ο απολογισμός του 25χρονου άσου, ο οποίος ήταν με διαφορά από τον δεύτερο ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.



Μάλιστα, ο Κροάτης λίγο έλειψε να σκοράρει κιόλας, όταν δημιούργησε ο ίδιος για τον εαυτό του αλλά τελευταία στιγμή ο Σεμέδο τον σταμάτησε με τάκλιν μέσα στην περιοχή. Άριστες μεταβιβάσεις, τρομερή ταχύτητα σκέψης και ουσία βγάζει στο παιχνίδι του ο γεννημένος στις 28 Ιουνίου του 1994 ποδοσφαιριστής, που ουσιαστικά αποτελεί την πιο ποιοτική… προσθήκη του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν. Πέρσι αγωνίστηκε ελάχιστα και το καλοκαίρι λίγοι τον θεωρούσαν αξιόπιστη λύση για τους πρωταθλητές.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς, που υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια τους διέψευσε και αποτέλεσε την πιο ποιοτική «μεταγραφή» του ΠΑΟΚ. Και τι μεταγραφή! MVP της σεζόν μέχρι τώρα! Ο Κροάτης κάνει το ποδόσφαιρο να μοιάζει τόσο απλό με τις σπουδαίες εμπνεύσεις του και δεν είναι μυστικό πως πλέον ο Αμπέλ Φερέιρα «χτίζει» τις επιθετικές ενέργειες του ΠΑΟΚ πάνω στον 25χρονο άσο.

Το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε μετακινήσει νωρίτερα μέσα στη σεζόν σε θέση 10αριού και μετά τον ξαναγύρισε πίσω μαρτυρά την απουσία λύσεων στο ρόστερ του Δικεφάλου αφού ο Μίσιτς, θα ήταν πολυτέλεια να βρίσκεται πίσω από τον σέντερ φορ, δείχνοντας πόσο όμορφο μπορεί να κάνει το ποδόσφαιρο, που παίζει ο φετινός ΠΑΟΚ με τις εμπνεύσεις του…



Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Γιόσιπ Μίσιτς: Ο μόνος, που… ιδρώνει τη φανέλα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα