Γιαννακόπουλος: «Δεύτερες σκέψεις για τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό»

18:12 8/5/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV αναφορικά με την απόφαση της ΚΑΕ να μην αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Κύμη, ωστόσο προχώρησε και άλλο.

Ο Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην απόφασή του για το πλάνο ενός ενιαίου και αδιαίρετου Παναθηναϊκού, για το οποίο έχει δεύτερες σκέψεις, κάνοντας λόγο για ανοχή

φορέων και αρχών.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Εδώ και 15 μέρες περίπου έχω προαναγγείλει μία συνέντευξη Τύπου. Θα παρουσίαζα πλάνο για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πρωταγωνιστής παντού, όχι μόνο στο μπάσκετ. Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες υπό την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω. Περιμένω να δω πώς θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και τότε θα τοποθετηθώ πιο συγκεκριμένα».

Αναφορικά με το τι εννοεί με το «ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός», ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε: «ΠΑΕ – ΚΑΕ – Ερασιτέχνης».

Τέλος, υπογράμμισε, αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ: «Νομιμοποιείται η ανομία. Αυτό δεν μπορεί να περάσει. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής. Έχουμε τοποθετηθεί μέσω της ανακοίνωσής μας».

The post Γιαννακόπουλος: «Δεύτερες σκέψεις για τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα