Γεννηματά: «Μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης ώστε να μείνουμε ασφαλείς»

Φώφη Γεννηματά: Στάθηκε στην ευθύνη της κυβέρνησης ώστε να «μείνουμε ασφαλείς».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε το διάγγελμα Μητσοτάκη, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι «θα συνεχιστεί η υπεύθυνη ανταπόκριση των πολιτών».

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε η Φώφη Γεννηματά:

«Όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, η δεύτερη φάση βασίζεται σε ένα καθαρά κυβερνητικό σχέδιο. Η εφαρμογή του ασφαλώς εξαρτάται από την ατομική ευθύνη, αλλά και από την αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού.

Εκεί είναι το κλειδί, όπως και στην επιστημονική τεκμηρίωση του κάθε

βήματος: να μην καταργήσει στην πράξη, η γραφειοκρατία της κυβέρνησης, τον κ. Τσιόδρα και την επιστημονική επιτροπή. Χρειαζόμαστε περισσότερα test για να ξέρουμε που βαδίζουμε. Υπάρχει εξ αρχής έλλειμμα και πρέπει τώρα να καλυφθεί.

Απαιτείται η λειτουργία επιτέλους των κινητών συνεργείων, του δικτύου Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με επισκέψεις στα σπίτια, η ουσιαστική αναβάθμιση του ΕΣΥ και η ενίσχυση των νοσοκομείων, όχι μόνο στα λόγια,ειδικό σχέδιο για την παρακολούθηση και προστασία ευπαθών ομάδων ιδιαίτερα σε ευάλωτες δομές.

Η υπεύθυνη ανταπόκριση των πολιτών, είμαι βέβαιη, ότι θα συνεχιστεί. Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι μεγάλη για να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις ώστε να μείνουμε ασφαλείς».

The post Γεννηματά: «Μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης ώστε να μείνουμε ασφαλείς» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα