Γαλανόπουλος: Αναμονή για την επιστροφή του

Ο Κώστας Γαλανόπουλος θα χρειαστεί και άλλο χρόνο για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, μιας και ακόμη κάνει ειδικό πρόγραμμα.

Ο διεθνής Ελληνας κεντρικός μέσος της ΑΕΚ είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου πριν περίπου 8 μήνες, στα τέλη Δεκεμβρίου. Ωστόσο, πλέον είναι τελείως καλά και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του στον χόνδρο. Πραγματοποιεί ένα αρκετά δυνατό πρόγραμμα κάθε μέρα στα Σπάτα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος σε φυσική κατάσταση από την πολύμηνη αποχή για να επιστρέψει στις προπονήσεις με

την υπόλοιπη ομάδα.

Ομως, το πότε θα γυρίσει ο Κώστας Γαλανόπουλος θα κριθεί από την πορεία που θα έχει στο πρόγραμμα. Πάντως είναι ξεκάθαρο πως, έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στον χόνδρο μετά την επέμβαση και ιατρικά είναι 100% έτοιμος. Απλώς βάζει σταδιακά φόρτο στην προπόνησή του, λόγω της μεγάλης αποχής.

Ετσι, μετά την μεγάλη απώλεια του Νταμιάν Σιμάνσκι, η ΑΕΚ πρέπει να περιμένει και τον Κώστα Γαλανόπουλο για να γεμίσει τον άξονα της ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Διότι τώρα έχει τους Αντρέ Σιμόες, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ενώ έχει μπει με την ομάδα και ο νεαρός Φοίβος Μπότος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλανόπουλος-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώτη κουβέντα με ΑΕΚ με… απόσταση

1200+
παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*
*Ισχύουν
όροι και προϋποθέσεις +21

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME
ONLINE

Το άρθρο Γαλανόπουλος: Αναμονή για την επιστροφή του εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα