Γ. Πατούλης: Ζητά τη διακοπή δρομολογίων ημερόπλοιων σε Αίγινα, Πόρο, Ύδρα

Κορονοϊός: Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης θα ανακοινώσει τη διακοπή για ένα 10ήμερο των δρομολογίων των ημερόπλοιων στα νησιά της Περιφέρειας, δηλαδή σε Αίγινα, Πόρο και Ύδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: UNICEF: Έκλεισαν οι κεντρικές εγκαταστάσεις στη Νέα Υόρκη

Σημειώνεται ότι η απόφαση λήφθηκε μετά από σχετικά αιτήματα που δέχθηκαν τόσο ο Περιφερειάρχης

όσο και η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, από τους Δημάρχους και πολίτες οι οποίοι ζητούν τη συνδρομή της Περιφέρειας για τη λήψη της απόφασης αναστολής των δρομολογίων.

Ο Γιώργος Πατούλης, επισήμανε για το θέμα ότι «…Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών. Η μεταφορά τουριστών με ημερόπλοια από τον Πειραιά προς τα νησιά της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί μια διαδικασία υψηλού κινδύνου για εξάπλωση περαιτέρω του κορονοϊού. Η συνέχιση υλοποίησης των δρομολογίων θεωρούμε ότι επιδεινώνει την υγειονομική κρίση και επιτείνει την αναστάτωση των νησιωτών. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η λήψη απόφασης  δεκαήμερης αναστολής λειτουργίας των ημερόπλοιων»».

The post Γ. Πατούλης: Ζητά τη διακοπή δρομολογίων ημερόπλοιων σε Αίγινα, Πόρο, Ύδρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα