Φωτιά Βαρυμπόμπη – ΕΚΤΑΚΤΟ μήνυμα από το 112: «Αν βρίσκετε στη Δροσοπηγή εκκενώστε τώρα!»

17:57 5/8/2021 - Πηγή: Sportime

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Με έκτακτό μήνυμα της μέσω του 112 η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ζητάει απο όλους όσους βρίσκονται στη Δροσοπηγή να απομακρυνθούν άμεσα!

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Η μεγάλη αναζωπύρωση που σημειώθηκε στη Βαρυμπόμπη νωρίτερα σήμερα έχει προκαλέσει δραματικές καταστάσεις στην πόλη και τις γύρω της περιοχές.

Είναι

χαρακτηριστικό ότι το «μέτωπο» εκτείνεται σε ακτίνα μεγάλη των 2 χιλιομέτρων με τις Αρχές να έχουν σημάνει «συναγερμό» τις περιοχές Κρυονέρι, Ιπποκράτειο Πολιτεία, αλλά και το Βασιλικό Κτήμα στο Τατόι!

Σε ακόμη πιο δυσμενή κατάσταση βρέθηκε όμως η Δροσοπηγή, καθώς η φωτιά έφτασε ήδη εκεί και απειλεί σπίτια. Έτσι η Πολιτική Προστασία έστειλε έκτακτο μήνυμα με το 112 προς τους κατοίκους, αλλά και όσους έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή τη δεδομένη στιγμή.

«SOS Αν βρίσκεστε στη Δροσοπηγή εκκενώστε τώρα προς Αθήνα από Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα το οποίο μπορεί να δείτε παρακάτω.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Αν βρίσκεστε στη #Δροσοπηγή εκκενώστε τώρα προς #Αθήνα από Ε.Ο. #Αθηνών_Λαμίας

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας@pyrosvestiki @hellenicpolice

112 Greece (@112Greece) August 5, 2021

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ξεφεύγει η «πύρινη λαίλαπα», εκτείνεται σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων! (vids)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτοψία στην κατεστραμμένη Ηλεία – Είπε πως φταίει η… κλιματική αλλαγή για τις φωτιές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τζόλης: Συμβόλαιο 5 ετών δίνει η Νόριτς, κοντά σε deal με ΠΑΟΚ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα