Φόρμουλα 1 συμπτώσεις: Τι γίνεται βρε παιδιά;

Φόρμουλα 1 συμπτώσεις: H πρώην πρωταθλητής του Hamilton physio Cullen στο RED BULL

Η off-season στη Formula 1 είναι μια περίεργη περίοδος όπου μερικά από τα πιο περίεργα crossover και σύνδεσμοι τείνουν να εμφανίζονται με σχεδόν ελάχιστη έως καθόλου προειδοποίηση.

Αυτό σίγουρα συνέβη πρόσφατα. Για παράδειγμα, ο τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής και αστέρι της Red Bull,

Max Verstappen, κερδίζει αγώνες ενώ οδηγεί μια Mercedes, το αυτοκίνητο των πιο κοντινών αντιπάλων του.

Στη συνέχεια, λαμβάνετε υπόψη την τυχαία συνάντηση του αστέρα της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ, με τον θρύλο της Red Bull και τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1, Σεμπάστιαν Φέτελ, στην Αυστρία.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Φόρμουλα 1 συμπτώσεις: Ωστόσο, οι σύνδεσμοι Mercedes και Red Bull δεν σταματούν εκεί, με έναν από τους πιο εκπληκτικούς που εμφανίστηκαν πρόσφατα στο Instagram.

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του σκι, Lindsey Vonn, μπήκε πρόσφατα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να αναπολήσει ένα γεγονός πέρυσι όπου οι επί μακρόν χορηγοί της Red Bull της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει σκι στη θρυλική πίστα Streif στο σκοτάδι. Η Angela Cullen (αριστερά) ήταν επί μακρόν προπονητής του Lewis Hamilton (δεξιά)

Η Lindsey Vonn απεικονίζεται μέσα σε ένα μονοθέσιο της Red Bull F1
Επίτευγμα τεράστιο για την Vonn που υποστηρίζεται από την Cullen
Δημοσιεύοντας το κλιπ, ο Vonn είπε: Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα την ευκαιρία να κάνω σκι σε αυτή τη θρυλική πίστα κατάβασης στη ζωή μου… πόσο μάλλον να κάνω σκι το βράδυ. Το να κοιτάζω από την αρχή και να αισθάνομαι τον κίνδυνο και την απότομη κλίση στον πυρήνα μου ήταν μια απίστευτη αίσθηση… και αν νομίζετε ότι φαίνεται απότομο στην τηλεόραση, επιτρέψτε μου να σας πω, καμία κάμερα δεν μπορούσε ποτέ να καταλάβει το μέγεθος του Streif!

INSTAGRAM Lindsey Vonn  H ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ : ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ REDBULL ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ 

Φόρμουλα 1 συμπτώσεις: “Είναι κάτι που πρέπει να το δει κανείς. Ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος και ανήσυχος να κάνω σκι σε μια κατάβαση στη ζωή μου… αλλά υποθέτω ότι είναι επίσης αναμενόμενο, δεδομένου ότι δεν είχα κάνει σκι από την ημέρα που αποσύρθηκα 4 χρόνια νωρίτερα! Ευχαριστώ @ Η redbull για την πραγματοποίηση των ονείρων μου και συγχαρητήρια σε όλους τους απίστευτους αθλητές που έτρεξαν αυτό το Σαββατοκύριακο! Είστε όλοι νικητές στο μυαλό μου!”

Ωστόσο, παρά τους συνδέσμους της Red Bull, η πρώην φυσιοθεραπευτής και προπονήτρια του αστέρα της Mercedes, Lewis Hamilton, Angela Cullen, έχει εμπνευστεί από τη συνταξιούχο πλέον αθλήτρια, καθώς σύμφωνα με το EssentiallySports, μοιράστηκε τη δημοσίευση του Vonn με τη λεζάντα “Self baweriya” συνοδευόμενη από ένα emoji φλόγα.

Η Κάλεν επέστρεψε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού δημοσίευσε μια εικόνα της Γέφυρας του Tower Bridge, ενώ πείραζε να έχει μια Mercedes soft spot πρόσφατα με μια άλλη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται στον παράδεισο.

Οι θαυμαστές περιμένουν να δουν αν θα επιστρέψει ποτέ στη Formula 1 μετά τον χωρισμό της με τον Χάμιλτον πριν από ένα χρόνο.

Μία από τις ειδήσεις έκπληξη που προέκυψαν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας της Formula 1 του 2023 ήταν ο χωρισμός μεταξύ του Lewis Hamilton και της προσωπικής του προπονήτριας και φυσικής υγείας Angela Cullen.

Φόρμουλα 1 συμπτώσεις: Ο πρώην παίκτης χόκεϊ της εθνικής ομάδας της Νέας Ζηλανδίας, Κάλεν, εργαζόταν ως αφοσιωμένος προπονητής επιδόσεων του Χάμιλτον από το 2016. Ωστόσο, τον Μάρτιο του περασμένου έτους, ο Κάλεν και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανακοίνωσαν ότι χώρισαν την παρέα τους.

Περίεργα νέα για τον χωρισμό Χάμιλτον/Κάλεν
Ενώ κανένας από τους δύο δεν εξήγησε τους λόγους για τη διάλυση μιας δημοφιλής και επιτυχημένης συνεργασίας, το γεγονός ότι αυτό ήταν απρογραμμάτιστο δεν πέρασε απαρατήρητο εδώ στο TJ13.

Μια προγραμματισμένη έξοδος που συμφωνήθηκε και από τα δύο μέρη θα γινόταν φυσικά στο τέλος μιας σεζόν, ωστόσο ο Κάλεν είχε παρευρεθεί μαζί με τον Lewis τόσο στις προ-σεζόν δοκιμές όσο και στο GP του Μπαχρέιν.

Ο Toto Wolff ρωτήθηκε για τον λόγο της διάσπασης και πώς μπορεί να επηρεάσει τον Lewis, αλλά το αφεντικό της Mercedes έδωσε μια κωδικοποιημένη απάντηση πριν αλλάξει το θέμα στο συμβόλαιο του Lewis Hamilton που δεν έχει ακόμη υπογραφεί.

Ο Toto ισχυρίστηκε ότι ο χωρισμός ήταν μέρος μιας «ειλικρινούς» αξιολόγησης από τον Hamilton και χωρίς προειδοποίηση αποκάλυψε ότι η Mercedes θα υποστήριζε «όποια απόφαση θέλει να πάρει».

Η F1 δεν υπόσχεται να επαναπρογραμματίσει το Λας Βέγκας

«Δεν δουλεύει» πια για τον Λούις
Το αφεντικό της Mercedes είπε: « Η Angela ήταν μέρος της συμμορίας για πολύ καιρό. Νομίζω ότι σε κάθε ομάδα, είτε είναι ο στενός του κύκλος, είτε και στην ευρύτερη ομάδα, δεν είναι μια στατική κατάσταση που μπορείς να παγώσεις, γιατί όλοι εξελισσόμαστε ως άνθρωποι.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Φόρμουλα 1 συμπτώσεις: «Εξελισσόμαστε ως οργανισμός και, αν τα πράγματα δεν πάνε πια, τότε πρέπει να είμαστε ειλικρινείς γι’ αυτό και μετά να φέρουμε την αλλαγή».

Σύμφωνα με τα λόγια του Toto, τα πράγματα δεν λειτουργούσαν πια μεταξύ του διάσημου ζευγαριού και έτσι ξεκάθαρα ο Βρετανός οδηγός αποφάσισε αρκετά.

«Η Άντζελα θα είναι πάντα μασκότ της ομάδας. Είναι η μόνη που έχει πιο δυνατή φωνή από ένα αυτοκίνητο που ξεκινά!». συνέχισε ο Γουλφ.

«Αλλά, αν αυτό αποφασίσει [Λούις], θα τον υποστηρίζουμε πάντα απολύτως, όποια κατεύθυνση θέλει να πάρει».

Αμφισβητήθηκε η ψυχική κατάσταση του Χάμιλτον
Εκείνη την εποχή υπήρχαν φήμες για τα paddock που υποστήριζαν ότι ο Lewis Hamilton δεν βρισκόταν στην καλύτερη θέση ψυχικά έχοντας χάσει τον τίτλο με δραματικό τρόπο την προηγούμενη σεζόν και δεδομένου ότι η ομάδα του Mercedes δεν είχε καταφέρει να αναπτύξει ένα νικητήριο μονοθέσιο τους δύο προηγούμενους χειμώνες.

Ο Χάμιλτον είχε προτείνει ότι η φυσική του κατάσταση δεν ήταν εκεί που το ήθελε για να εξασφαλίσει ότι θα μπορούσε να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις με τον συμπαίκτη του, ο οποίος και πάλι στη Τζέντα είχε προκριθεί στον επτά φορές πρωταθλητή και τερμάτισε μπροστά του και στον αγώνα.

Ένας υπό πίεση Χάμιλτον φάνηκε να θεωρεί απαραίτητο να στοχεύσει στον Ράσελ ισχυριζόμενος ότι η απειρία του συχνά οδηγούσε σε λανθασμένες αποφάσεις εγκατάστασης.

Αγώνες συρμού Fiord. τεχνολογίας στη νέα μονάδα ισχύος της Red Bull

Ο Lewis επικρίνει την προσέγγιση του Russell
«Υπήρχε μια επιλογή 50-50. Εγώ διάλεξα έναν τρόπο και εκείνος άλλον», είπε ο Χάμιλτον όταν ρωτήθηκε για το πόσο λόγο έχουν στο στήσιμο.

«Πιο συχνά από ό,τι όχι, ο τρόπος που πήγε [ο Ράσελ] είναι λάθος. Αλλά έτυχε να δουλέψει [αυτό το Σαββατοκύριακο].

«Επομένως, δεν μπορούσα παρά να είμαι πιο γρήγορος αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά θα δουλέψω σκληρά για να βεβαιωθώ ότι θα είμαστε σε καλύτερη θέση την επόμενη φορά».

Εκείνη την εποχή, ο Lewis είχε βγει από το πίσω μέρος μιας σεζόν όπου το νέο αγόρι στη Mercedes, George Russell, είχε νικήσει εύκολα τον Hamilton στο πρωτάθλημα οδηγών και έτσι τα σχόλια για το setup φάνηκαν αναληθή και ασήμαντα.

Ο Ecclestone λέει «Ο Hamilton απέτυχε…»

Συγκινητικός αποχαιρετισμός
Ο Χάμιλτον ανέκτησε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023 και τερμάτισε το καλύτερο από εκεί πίσω από τους δύο οδηγούς της Red Bull στον αγώνα για τον τίτλο των οδηγών. Ωστόσο, προς το τέλος της χρονιάς, ο Russell επέστρεψε δυνατά απέναντι στον Lewis και κατάφερε να ολοκληρώσει τη χρονιά στο επίπεδο των προκριματικών καθώς το ζευγάρι της Mercedes τερμάτισε 11-11.

Τώρα φαίνεται ότι ο μέντορας και ο ιατρός του Χάμιλτον επιστρέφουν στη σκηνή. Η Angela Cullen επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τροφοδοτώντας τις φήμες ότι σύντομα θα επιστρέψει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Νεοζηλανδή βρίσκεται στην «επόμενη μεγάλη περιπέτειά της» ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες υψηλής αδρεναλίνης. Ο Λιούις δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα όταν η Κάλεν έφυγε αρχικά ευχαριστώντας την για όλα όσα είχε κάνει για εκείνον.

«Τα τελευταία επτά χρόνια η @cullen_angela είναι δίπλα μου, ωθώντας με να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είμαι πιο δυνατός αθλητής και καλύτερος άνθρωπος εξαιτίας της.

«Λοιπόν, σήμερα ελπίζω να συμμετάσχετε μαζί μου για να της ευχηθώ τα καλύτερα καθώς κάνει τα επόμενα βήματά της για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Σε ευχαριστώ για όλα Ανγκ, ανυπομονώ να δω τι σου επιφυλάσσει το μέλλον »

Φόρμουλα 1 συμπτώσεις: Η Κάλεν επέστρεψε για «φρέσκες ευκαιρίες»
Τώρα η Κάλεν ανακοινώνει στους ακολούθους της στο instagram ότι «επιστρέφει» με μια φωτογραφία της Γέφυρας του Πύργου στο Λονδίνο που εμφανίζεται στην ιστορία της μαζί με τη λεζάντα: «Ευλογίες ».

Καθώς οι ομάδες και οι οδηγοί προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν που έρχεται και το πρώτο λανσάρισμα του μονοθέσιου σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η τεχνογνωσία του Cullen θα ήταν σε μεγάλη ζήτηση και μια επιστροφή στη F1 είναι στα χαρτιά.

Η Κάλεν δήλωσε στο γύρισμα της χρονιάς ότι αναζητούσε «φρέσκες ευκαιρίες» και μια επιστροφή στη Mercedes ως «μασκότ» και η φυσική κατάσταση του Χάμιλτον δεν θα ήταν έκπληξη δεδομένων των «ευλογιών» που έλαβε κατά την αποχώρησή της.

Αντίστροφα, αν η Angela εμφανιζόταν αλλού στη F1, τότε γρήγορα θα εμφανίζονταν ερωτήσεις σχετικά με τον λόγο που άφησε τη Mercedes και τον Lewis Hamilton. Δεν είναι ο κανόνας στη Formula 1 για τους οδηγούς να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες ενώ έχουν συμβόλαιο, ωστόσο στο ποδόσφαιρο (το ποδόσφαιρο στους αναγνώστες των ΗΠΑ) αυτό είναι συχνά ένα μέσο για να κερδίσετε χρήματα από έναν παίκτη. Μια ομάδα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί με έναν νεαρό σούπερ σταρ με ελάχιστα ή καθόλου έξοδα και να τον πουλήσει ενώ έχει πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Οι ομάδες της Formula 1 δεν σπάζουν συχνά συμβόλαια αυτές τις μέρες και περαιτέρω οι σημερινοί οδηγοί απολαμβάνουν πιο μακροχρόνιες σχέσεις με τις ομάδες τους από τους προκατόχους τους.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο παρουσιάσεων MotoGP 2024Drive to Survive και ο θρύλος της F1, Guenther Steiner σε μια συνέντευξη βόμβαΣυνέντευξη: Η Cristina Gutiérrez κερδίζει το Dakar στο ChallengerF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
γινεται, φορμουλα 1, φορμουλα, formula 1, red bull, lewis hamilton, test drive, hamilton, red, bull, max, mercedes, motor, festival, real, game, superman, instagram, δειτε, βιντεο, ειδήσεις, Χόκεϊ, νέα, toto, λας, ταξι, taxi, test, drive, ride, russell, ηπα, σταρ, ημερολόγιο, motogp, dakar, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, κεν ρασελ, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, instagram, δυνατα, βιντεο, το θεμα, αυτοκινητο, εξοδος, ηνωμενο βασιλειο, θεμα, θρυλος, λονδινο, ονειρα, περιοδος, περιεργα, πιεση, σταρ, τηλεοραση, φημες, φλογα, φυσικη, φωτογραφια, formula 1, game, motogp, real, test, αγωνες, αρθρο, αυστρια, αντζελα, ανθρωπος, εβδομαδες, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, δειτε, ευκαιρια, ευκολα, ειπε, εκθεση, εξοδα, εποχη, επτα, ερχεται, εφυγε, ζωη, υπηρχαν, εικονα, ισορροπια, κυκλος, κλιση, λαθος, λας, λεζαντα, λογια, λογο, μπορεις, μυαλο, ομαδα, παντα, οδηγος, ποδοσφαιρο, ρασελ, σεζον, σιγουρα, συνεχεια, συντομα, συγχαρητηρια, σουπερ, σχολια, τρια, φυσικα, φωνη, αφεντικο, αγορι, bull, βηματα, dakar, drive, εφαρμογη, ειλικρινεις, ερωτησεις, festival, hamilton, lewis hamilton, max, μπροστα, taxi, οδηγοι, ομαδες, red, red bull, ride, russell, σκηνη, superman, test drive, toto, θεματα, υγειας, motor, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα