Φερέιρα: «Έχουμε ευθύνη όταν φοράμε αυτή τη φανέλα, να τιμήσουμε το έμβλημα του ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας, τονίζοντας πως είναι ένας τελικός και πως όλοι θέλουμε να τιμήσουν το έμβλημα και τη φανέλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Μπεσίκτας: 

Κατά πρώτο λόγο να πω ότι μου έλειψε αυτή η επικοινωνία. Ξέρουμε ότι σε όλους σας αρέσω πολύ, οπότε εδώ είμαι να συζητήσουμε.

Επιστρέψαν κάποιοι δανεικοί παίκτες. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Το ότι έχει ίδιο προπονητή σημαίνει ότι δεν άλλαξε νοοτροπία. Το σημαντικότερο είναι εμείς πως θα παρουσιαστούμε. Εκεί εστιάζουμε, να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σε κάθε φάση πρέπει να δείξουμε πόσο πολύ το θέλουμε. Και αυτό γιατί θέλουμε πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρω, αυτός είναι ο στόχος μας. Σίγουρα ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά το ίδιο ισχύει και για εκείνους.

Για το πρόβλημα που υπήρχε στη δημιουργία φάσεων και αν θα δούμε κάτι διαφορετικό:

Αύριο θα πρέπει να δείξουμε ποδοσφαιρική Ευφυΐα. Πειθαρχία και να βάλει ο κάθε ένας το καλύτερο που μπορεί. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και σε αυτούς που έχουμε στη διάθεσή μας. Μπορούμε και θέλουμε να βελτιωθούμε και αύριο πιστεύω θα δείξουμε την βελτίωσή μας.

Για το κίνητρο της ομάδας: 

Όλοι ξέρουμε την σημασία του αγώνα. Όχι γιατί γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος χρειάζεται τα οικονομικά έσοδα που δεν είχαμε την προηγούμενη σεζόν και φάνηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για εμάς το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι θέλουμε να βάλουμε τον ΠΑΟΚ ξανά στα ευρωπαϊκά σαλόνια και μόνο αυτό σκεφτόμαστε.

Για το αν θα ήταν καλύτερα να είναι διπλά τα ματς:

Δεν έχει σημασία να το συζητάμε γιατί δεν είναι διπλά. Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα ως τελικό. Για αυτό και είπα ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και θα πρέπει να πιστέψουμε στο ταλέντο και την ποιόητητα των ποδοσφαιριστών. Αν καταφέρουμε να τα ενώσουμε αυτά, πιστεύω ότι αύριο θα πάρουμε την πρόκριση. Παίζοντας όλοι μαζί, ξέρουμε ότι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί είναι και μονός ο αγώνας.

Για το αν η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά και η διάσταση που έχει πάρει και ποδοσφαιρικά μπορεί να επηρεάσει την ομάδα:

Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι πως ξέρουμε καλά τη σημασία του αγώνα αυτού. Αλλά η μοναδική μας απάντηση θα είναι στον αγωνιστικό χώρο και μόνο εκεί. Εκεί θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σίγουρα θέλουμε να τιμήσουμε το σύλλογο, το έμβλημα και είναι σημαντικό για όλους μας, για το καλό μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να δώσουμε μία καλή εικόνα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Το άρθρο Φερέιρα: «Έχουμε ευθύνη όταν φοράμε αυτή τη φανέλα, να τιμήσουμε το έμβλημα του ΠΑΟΚ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα