Φαν’τ Σχιπ: «Στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ – Στο ίδιο μοτίβο»

Η ώρα της επιστροφής στη δράση για την Εθνική πλησιάζει και τη Δευτέρα (31/8) έγινε η πρώτη συγκέντρωση στον Άγιο Κοσμά για τα ματς του Νations League με Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9), αμφότερα εκτός έδρας.

Η «γαλανόλευκη» έμεινε δέκα μήνες χωρίς αγώνες ένεκα κορωνοϊού, αλλά ο Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν δείχνει να ανησυχεί και τόνισε ότι το πλάνο, που έχει τελικό στόχο τη συμμετοχή

στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, παραμένει κανονικά σε ισχύ.

«Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας με τη διακοπή των δέκα μηνών. Η ομάδα είναι εδώ, μαζί με τα παιδιά θα συνεχίσουμε τους αγώνες στο Nations League, υπάρχει πάντα στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ και συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο που έχουμε επιλέξει.

Επιλέγουμε παίκτες με δύο κριτήρια. Όχι μόνο να είναι καλοί τεχνικά και στη φυσική κατάσταση αλλά και στο θέμα του χαρακτήρα, να μας βοηθήσουν δηλαδή στο πλάνο που έχουμε χαράξει», δήλωσε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ενώ για τις αναμετρήσεις με τους Σλοβένους και τους Κοσοβάρους επισήμανε: «Εκείνο που αρχικά κοιτάμε είναι να παραμείνουμε στο πλάνο μας και να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα.

Η Σλοβενία και το Κόσοβο είναι ικανές ομάδες και ιδιαίτερα στη μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Όμως, το σημαντικό είναι πως εστιάζουμε εμείς στο δικό μας κομμάτι».



Το άρθρο Φαν’τ Σχιπ: «Στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ – Στο ίδιο μοτίβο» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα