Έξαλλος με τη διαιτησία του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ο Λουτσέσκου, τη χαρακτήρισε «ντροπή για το ποδόσφαιρο»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κορυφής, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο ματς  που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παρά το γεγονός πως ο Δικέφαλος απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής, ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στον διαιτητή της

αναμέτρησης Σάγκι, εκφράζοντας τα παράπονά του και χαρακτηρίζοντας τις αποφάσεις του «ντροπή για το ποδόσφαιρο».

«Το δεύτερο έχει να κάνει με τον διαιτητή. Σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με 2η κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά», είπε αρχικά και συνέχισε πως: «Δεν μας δόθηκαν αρκετά φάουλ έξω από την περιοχή, την ώρα που δόθηκαν εύκολα σε αυτούς, ενώ δεν ήταν, όπως χαρακτηριστικά αυτό του Μπάμπα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έρθει ένας διαιτητής από άλλη χώρα έχοντας αυτή τη συμπεριφορά προς μία ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αντιλαμβάνονται οι διαιτητές ότι με αυτές τις αποφάσεις ενδεχομένως να χαλάσει η ισορροπία του πρωταθλήματος»..

Παράλληλα, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» σημείωσε πως ήταν μία δίκαιη νίκη για τον Δικέφαλο.

«Είναι δύο κομμάτια, ένα παιχνίδι όπου παίχθηκε τέλεια τακτικά από την ομάδα μας. Θυσιαστήκαμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ελέγχαμε το παιχνίδι έχοντας περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα