Εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ εντός κι εκτός συνόρων

Είναι από τις σπάνιες φορές που θα έχουμε 7/7 μπάσκετ σε μια εβδομάδα είτε μιλάμε για εγχώριες είτε για διεθνείς διοργανώσεις.

Οι φίλοι του μπάσκετ έχουν λόγους να χαίρονται καθώς αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει μέρα που να μην περιλαμβάνεται αγώνας. Η αρχή γίνεται την Δευτέρα (22/3-15:00) με τους αγώνες του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό (Basket League) αλλά και του Ολυμπιακού με τον Άρη (Monday Night Against COVID-19). Και

για τις δύο αναμετρήσεις υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση (ΕΡΤ3)

Κι ακολουθούν σίγουρα πέντε κι ευχόμαστε έξι αναμετρήσεις σε διεθνές επίπεδο. Από την Τρίτη (23/3) μέχρι την Παρασκευή (26/3)

ΑΕΚ: Στο δύσκολο Μάρτιο που περνά, με πολλές ατυχίες και πολλούς αγώνες (αλλά τα καταφέρνει καλά μέχρι στιγμής) έχει… διαβολοβδομάδα. Για το BCL φυσικά με δύο αναμετρήσεις εκτός έδρας. Την Τρίτη (23/3) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην Γαλλία την Στρασμπούρ (21:30- ΕΡΤ3) ενώ την Πέμπτη στην Ρωσία τη Νίζνι (18:00-ΕΡΤ3).  Είναι η ομάδα που «ανοίγει το χορό» των διεθνών αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων αυτή την εβδομάδα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο «γηραιός» θα αγωνιστεί στη φάση των «16» του FIBA Europe Cup στη «φούσκα» του Ντεν Μπος, στην Ολλανδία. Φιλοδοξεί να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης κι αυτό θα το επιδιώξει εκεί. Πρώτα την Τετάρτη (24/3) όταν θα αντιμετωπίσει την Άνβιλ από την Πολωνία (18:00-FIBA TV/YouTube). Σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (26/3-19:00) τη νικήτρια της αναμέτρησης Νες Ζιόνα- Κίεβο. Με 2/2 η ελληνική ομάδα θα προκριθεί στο φάιναλ φορ. Με έστω και μια ήττα, τότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στην Euroleague και για την 31η αγωνιστική οι «πράσινοι» έχουν πολύ δύσκολο έργο στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές. Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες το τελευταίο διάστημα στη διοργάνωση με 12 νίκες σε15 αγώνες. Αντίθετα με τον Παναθηναϊκό που έχει 4 ήττες σε 5 αγώνες. Η αναμέτρηση θ’ αρχίσει στις 19:30 με απευθείας μετάδοση από την NS2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι ελληνοτουρκικές μονομαχίες «κλείνουν» την Παρασκευή (26/3) στις 21:00 (NS1) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την επίσης σούπερ φορμαρισμένη, Φενέρμπαχτσε. Η οποία έχει 13 νίκες στους τελευταίους 15 αγώνες. Όμως και οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να «χτίσουν» ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων.

Ακολουθούν βεβαίως οι εγχώριες διοργανώσεις του Σαββατοκύριακου!

Το άρθρο Εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ εντός κι εκτός συνόρων εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα