Ετοιμότητα ακόμη και για «βύθιση του Oruc Reis» έχουν τα Υ/Β του ΠΝ

Oruc Reis: Πληθαίνουν τα σημάδια ότι αν το Τουρκικό ερευνητικό διεισδύσει πέραν των 6 ναυτικών Μιλίων που είναι η Κυριαρχία μας όπως λένε επιτέλους οι Κυβερνώντες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βυθιστεί το Τουρκικό Σκάφος !

Η Συνοδεία του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού δεν έχει καμιά δυνατότητα  αντίδρασης ,αν τα Ελληνικά Υποβρύχια του ΠΝ  πάρουν εντολή βύθισης του Τουρκικού  ερευνητικού ,όπου και αν βρίσκεται!

Η Τουρκία φέρεται να είναι έτοιμη να τεστάρει τις αντιδράσεις των Ελλήνων  ,’όπως το έκανε και με τα 12ναυτικά μίλια ,όπου δεν υπήρχε καμιά Ελληνική αντίδραση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Νέα παράνομη NAVTEX από Τουρκία: Στέλνει το Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ

…Απλά αναμασήσαμε κάποιες δικαιολογίες του τύπου δεν έχουμε ακόμη επεκτείνει στα 12  ,αλλά θα το κάνουμε εν καιρώ….Ή αυτό που λέει ο «σοφός Λαός (άμα καλογερέψει ο διάβολος ) οι Τούρκοι αποθρασύνθηκαν !

Ο Πλους του ORUC REIS έχει ήδη φύγει απο την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας  ,αν και έχει πλησιάσει σε  απόσταση λιγότερη των 20μιλίων  δεν αναφέρεται καν στα δελτία ειδήσεων και αυτό δεν είναι τυχαίο !

Αν δεν ήταν το Ιντερνέτ και οι «ερασιτέχνες των Αμυντικών θεμάτων» θα βγαίνανε ελάχιστα πράγματα στον αέρα της ενημέρωσης μιας και η εκάστοτε Κυβέρνηση γνωρίζει πως να ελέγχει τα ΜΜΕ !!

Πηγή: Veteranos.gr

Το άρθρο Ετοιμότητα ακόμη και για «βύθιση του Oruc Reis» έχουν τα Υ/Β του ΠΝ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα