Έτοιμη για νέα «βόμβα» η Μπαρτσελόνα: Πάει για Ντιλέινι!

00:59 7/9/2019 - Πηγή: Sportime

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει δημιουργήσει ένα σούπερ ρόστερ και να θεωρείται δικαίως (τουλάχιστον στα χαρτιά) ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας, ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει εδώ. Είναι σχεδόν… απίστευτο ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Eurohoops οι «μπλαουγκράνα» έχουν προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 30χρονο Αμερικανό Μάλκολμ Ντιλέινι!

Ο Ντιλέινι ψάχνει ομάδα ώστε να συνεχίσει στο ΝΒΑ, μετά την παρουσία του στους Ατλάντα Χοκς.

Αν όμως δεν βρει κάτι που να τον ικανοποιεί στον «μαγικό κόσμο», τότε φαίνεται πως δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά τη θητεία στην Λοκομοτίβ Κουμπάν (2014-16).

Εδώ κάπου εμφανίζεται η Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο πλευρές συζητούν για διετή συνεργασία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Top-5: Στην κορυφή η «no look» πάσα του Μαριάνοβιτς ! (vid)

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τομά Ερτέλ για τους επόμενους 4-5 μήνες (ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο), συνεπώς ο Ντιλέινι θα καλύψει το κενό του – και με το παραπάνω- αν έρθει

Τέλος να αναφέρουμε πως η Μπαρτσελόνα έχει προσθέσει το φετινό καλοκαίρι στο ρόστερ της τους Νίκολα Μίροτιτς, Άλεξ Αμπρίνες, Κόρι Χίγκινς και Μπράντον Ντέιβις.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Έτοιμη για νέα «βόμβα» η Μπαρτσελόνα: Πάει για Ντιλέινι! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα