Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Κοντογιάννης παγιδεύει τον Στέφανο

21:33 8/3/2024 - Πηγή: Sportime

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζει τους τηλεθεατές ο Έρωτας Φυγάς με όσα γίνονται με τον Μάρκο. Την ίδια ώρα όμως ο Κοντογιάννης συνεχίζει τα δικά του σατανικά σχέδια για το δικό του συμφέρον.

Ο Μάρκος χάνει τη ζωή του στη σειρά του ΑΝΤ1 βυθίζοντας στη θλίψη τους πρωταγωνιστές. Το σοκ είναι μεγάλο όμως οι ζωές τους θα συνεχίσουν και ο Κοντογιάννης θα είναι εκεί να τους κάνει κακό.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Κοντογιάννης παγιδεύει τον Στέφανο

Η Αλεξάνδρα δε μπορεί να πιστέψει πως ο Μάρκος έχασε τη ζωή του οδηγώντας αυτοκίνητο ενώ ήταν τόσο έμπειρος. Γι’ αυτό και ο Κοντογιάννης επιμένει πως δεν πρόκειται για ατύχημα αλλά για δολιοφθορά. Ίσως το τροχαίο να έχει σκηνοθετηθεί.

Στέφανος και Αλεξάνδρα όμως δεν μπορούν να ασχοληθούν αυτή τη στιγμή με αυτό το θέμα το οποίο ανήκει στις αρχές. Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του και θέλει να φύγει από το Κιάρι. Ο Ιάσονας όμως αντιτίθεται και προσπαθεί να τη διαβεβαιώσει ότι να μείνει κοντά του είναι το καλύτερο.

Το ίδιο όμως κάνει και ο Στέφανος ο οποίος καταφεύγει στην Αθήνα και στην αγαπημένη του Μαργέτα. Εκεί όμως βρίσκονται συνέχεια υπό παρακολούθηση.

Στο μεταξύ ο Κοντογιάννης προχωράει κανονικά με το σατανικό του σχέδιο να παγιδεύσει τον Στέφανο χωρίς να λυπάται τον θρήνο του. Οι υποψίες για δολοφονία έχουν πλέον φυτευτεί

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Λαμπρινή – Ο Μάκης στη φυλακή

Survivor Στατιστικά 8/3: Φάνης και Σταυρούλα κορυφή – Από βδομάδα αντίπαλοι

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα