Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Νότα απαγάγει Ρηνιώ και Γιωργάκη

16:28 8/2/2024 - Πηγή: Sportime

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Έρωτας Φυγάς, με την αγωνία να κορυφώνεται όσο περνούν τα επεισόδια.

Η σειρά προσπαθεί να βρει τα «πατήματά» της στην τηλεθέαση μετά την έναρξη της προβολής της από τον ΑΝΤ1, με τη Νότα να έχει κυρίαρχο ρόλο σε όσα θα ακολουθήσουν.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Νότα απαγάγει Ρηνιώ και Γιωργάκη

Αγωνία επικρατεί για τη δίκη της Αλεξάνδρας, με τον Μάρκο και τον Ιάσονα να προσπαθούν να τη βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο. Ο πρώτος προσπάθησε να πλησιάσει του δικαστές και να τους χρηματίσει, κάτι ωστόσο που δεν άρεσε στον δεύτερο.

Ο Ιάσονας από την άλλη, δεν μπορεί να βλέπει την πρώην γυναίκα του σε αυτή την κατάσταση και τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει, κάτι που δεν την αφήνει «ασυγκίνητη» και τη βάζει σε σκέψεις.

Έτσι, ξεκινάει τις επαφές του με διάφορους κορυφαίους πολιτικούς της περιοχής και υπόσχεται πως θα έχουν τη στήριξή του στις επερχόμενες εκλογές, αν και εφόσον βοηθήσουν ώστε να πέσει στα μαλακά η Αλεξάνδρα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νότα βρίσκει την ευκαιρία να ετοιμάσει την εκδίκησή της, κάνοντας πράξη το σχέδιό της. Αρπάζει τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ που τον φρόντιζε και όταν αυτό γίνεται αντιληπτό σημάνει συναγερμός στο Κιάρι.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Σωκράτης παίρνει εκδίκηση από τον Μιχάλη

Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια βάφει τα χέρια της με αίμα-Δίνει τέλος στο μαρτύριο!

Survivor: Οι Μαχητές έγιναν ΞΕΦΤΙΛΑ ακόμα και με τον Ρομπ – Μόνη λύση η Σταυρούλα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα