Ερντογάν: Σήμερα η «έκπληξη» του Τούρκου προέδρου – Τι αναμένεται να ανακοινώσει

Τέλος στις εικασίες και τα σενάρια για την «έκπληξη» που προανήγγειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από δύο μέρες, αναμένεται να δώσουν σήμερα οι ανακοινώσεις του Τούρκου προέδρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν είχε προαναγγείλει προ διημέρου μια έκπληξη που ήλπιζε πως θα μπορούσε να ανακοινώσει την Παρασκευή, η οποία «θα άνοιγε μια νέα εποχή για όλο το τουρκικό έθνος».

Παρόλο που ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχει κάνει καμία περαιτέρω αποκάλυψη από τότε, Τούρκοι

αξιωματούχοι ανέφεραν στο Reuters ότι οι επίμαχες ανακοινώσεις αφορούν ευρήματα της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Στην Προύσα ετοιμάζουν πάρκο… οθωμανικής βαλκανικής κληρονομιάς (pics)

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, η Τουρκία κατάφερε να βρει αποθέματα φυσικού αερίου τα οποία μπορούν να μειώσουν σημαντικά την ενεργειακή εξάρτηση της χώρας.

«Τα εκτιμώμενα αποθέματα ανέρχονται σε 800 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα στο μπλοκ Δούναβης-1. Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες φυσικού αερίου της Τουρκίας για περίπου 20 χρόνια» είπαν χαρακτηριστικά. Ωστόσο, επισήμαναν πως «μπορεί να χρειαστούν 7 έως 10 χρόνια για να ξεκινήσει η παραγωγή, και το επενδυτικό κόστος θα κυμαίνεται μεταξύ 2 και 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Πηγή: protothema.gr

Το άρθρο Ερντογάν: Σήμερα η «έκπληξη» του Τούρκου προέδρου – Τι αναμένεται να ανακοινώσει εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα