Επιβεβαίωσε προσπαθώντας να διαψεύσει!

Θέλει και αυτό τέχνη… Άλλο να προσπαθείς να κάνεις και άλλο να καταφέρνεις. Μέλος ΠΑΕ της Super League επιβεβαίωσε θέλοντας να διαψεύσει! Μη ρωτάτε πώς το κατόρθωσε. Όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή, εάν δεν προσέχεις…

Προφανώς όσα βγήκαν προς τα έξω, δεν άρεσαν γιατί η συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί να φαίνεται τίμια. Στην Ελλάδα, άλλωστε, έχουμε διαφοροποιήσει τη συγκεκριμένη ρήση. Δεν χρειάζεται να είσαι, αρκεί να δείχνεις.

Πώς

γίνεται, πάντως, να νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις σε κείμενο που δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά σε ομάδα; Μα φυσικά μόνο αν πιστεύεις ότι αφορά εσένα. Αν είσαι σίγουρος πως τα όσα έχουν γραφτεί, συμβαίνουν και απλώς γίνεται μία συνολική προσπάθεια να μπουν κάτω από το χαλάκι. Κάπως έτσι επιβεβαίωσε άθελά του κάποιος το τι κατάσταση επικρατεί εκεί.

Η πραγματικότητα είναι πως το επίπεδο έχει πέσει στους περισσότερους τομείς, όπως και το μπάτζετ. Από το ρόστερ και τη συνέπεια που υπήρχε μέχρι την επικοινωνία. Έτσι γίνεται συνήθως. Όταν κλείνει η κάνουλα και προσπαθείς να επιβιώσεις με τις πλάτες άλλων, σπάνια βγαίνει σε καλό.

Και κάτι τελευταίο. Αυτοί που εκτίθενται, είναι αυτοί που άλλα τάζουν και άλλα κάνουν τελικά. Εκείνοι που κρύβονται για να μη βάλουν το χέρι στην τσέπη ή εκείνοι που άλλα λένε στον κόσμο τους για την επόμενη μέρα και άλλα ισχύουν…

The post Επιβεβαίωσε προσπαθώντας να διαψεύσει! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα