ΕΟΚ: Δήλωση συμμετοχής χωρίς να ξέρουν τίποτα!

00:24 4/6/2020 - Πηγή: Sportime

Όλα τα είχαμε δει στον θαυμαστό κόσμο των Εθνικών Κατηγοριών που ελέγχει η ΕΟΚ. Ομάδες ανέβηκαν. Τα πρωταθλήματα γέμισαν από πρωταθλητές. Πρόεδροι πανηγυρίζουν που πέτυχαν το στόχο τους (αλλά σιγά μη δώσουν πριμ). Μόνο που καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή για του χρόνου χωρίς να ξέρουν ποιο είναι το πλάνο ανόδου- υποβιβασμού και ομίλων!!!

Απίστευτο έτσι; Πιστέψαμε ότι η κωμωδία κάπου θα λάμβανε τέλος. Συνολικά 136 ομάδες θα αγωνιστούν

στις Εθνικές Κατηγορίες (από Α2 μέχρι Γ’ Εθνική) στους άνδρες. Βάλτε και… 57 σωματεία στην Α1 και την Α2 Γυναικών και… δέσαμε: Σύνολο 193 ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες, στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ δηλαδή.

Δεν υποβιβάστηκε κανείς.  Συνολικά 50 ομάδες προβιβάστηκαν, καθώς την Πέμπτη (3/6) προστέθηκαν άλλες 4 (Κρόνος, Φανάρια, Αχαγιά  και Χανία) στις ήδη 22 που είχαν ανέβει στην Β’ Εθνική. Αντε για να σας πούμε κι ένα νούμερο, του χρόνου στην Β’ Εθνική θα αγωνίζονται 54 ομάδες. Ούτε στο ΝΒΑ.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί φωνάζουν. Άλλοι κατηγορούν τη νυν διοίκηση της ΕΟΚ ότι τα κάνει όλα αυτά για ψηφοθηρικούς λόγους κι ενόψει των εκλογών. Με τόσες συμπτώσεις δεν γίνεται να μην πάει το μυαλό σου εκεί.

Μόνο που οι αντίπαλοι της νυν διοίκησης, εκείνοι που θέλουν να πάρουν τα σκήπτρα, δεν έχουν πει κουβέντα για το θέμα. Χαζοί είναι; Γιατί να δυσαρεστήσουν σωματεία ενόψει των εκλογών της Ομοσπονδίας; Είπαμε, ψηφοθηρικοί είναι οι λόγοι αλλά πιθανότατα δεν το κάνει μόνο η μία πλευρά. Το κάνει και η άλλη με τη σιωπή της!

Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή ως την επόμενη Παρασκευή (12/6). Χωρίς να γνωρίζουν σε ποιον όμιλο θα βρίσκονται, ούτε καν προσχέδιο δεν υπάρχει. Χωρίς να ξέρουν πόσοι θα ανέβουν ή θα υποβιβαστούν την επόμενη σεζόν… Χωρίς να γνωρίζουν καν την προκήρυξη.

Γούστα θα βγάλει η σεζόν  2020-2021

Το άρθρο ΕΟΚ: Δήλωση συμμετοχής χωρίς να ξέρουν τίποτα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα