Ενήμερη η ΠΑΕ Άρης για τον μεθυσμένο Μπράμπετς – Δεν θα περάσει έτσι όταν επίστρεψει ο Τσέχος! (vid)

Άρης: Ο τιμωρημένος από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τσεχίας, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, Γιάκουμπ Μπράμπετς, θα φάει «καμπάνα» και από την ΠΑΕ Άρης!

Χωρίς τον Γιάκουμπ Μπράμπετς η Τσεχία στον «τελικό» με την Μολδαβία για την πρόκριση του EURO 2024.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Άρη αποκλείστηκε από την αποστολή για την σημερινή (20/11) αναμέτρηση μαζί με τους συμπαίκτες του Τσούφαλ και Κούχτα, επειδή παραβίασαν το ωράριο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές διασκέδασαν μέχρι πρωίας μετά την ισοπαλία με την με την

Ομοσπονδία της χώρας του, να τους τιμωρεί αφήνοντας τους εκτός 20άδας.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που δείχνει τον Μπράμπετς όχι και σε τόσο καλή κατάσταση να προσπαθεί να περάσει έναν δρόμο και κάποιος να τον παίρνει αγκαλιά για να τον επαναφέρει στον… σωστό δρόμο! Στο βίντεο φαίνεται πως ο Τσέχος στόπερ βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ!

«Καμπάνα» και από την ΠΑΕ Άρης!

Μπορεί στα όσα χρόνια που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ο Μπράμπετς να μην έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με την εξωγηπεδική του ζωή, ωστόσο το περιστατικό που συνέβη ενώ είχε ενσωματωθεί με την Εθνικη ομάδα της χώρας του, δεν θα περάσει έτσι από την ΠΑΕ.

Ο Άρης και προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης που έχει ρίξει όλο το βάρος στην μεταγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων» ενόψει Ιανουαρίου, έχουν ενημερωθεί για το συμβάν και είναι δεδομένο οτι όταν ο Μπράμπετς επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, θα κληθεί σε απολογία. Επίδης δεδομένο είναι οτι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα του υποβληθεί τσουχτερό πρόστιμο.

Kuba Brabec si velmi dobře zvednul hladinku.

Velmi dobrá práce! pic.twitter.com/ObaYcRdyHi

— Párkožrout Honzik (@JanGartner10) November 19, 2023

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα