Ελληνοτουρκικά: Νεκροί οι 4 Τούρκοι ψαράδες από τη σύγκρουση με το ελληνικό τάνκερ!

Ελληνοτουρκικά: Σύμφωνα με το Έθνος εντοπίστηκαν οι σοροί των 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία και του τουρκικού αλιευτικού σκάφους στην περιοχή Καρατάς, 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά των Αδάνων.

Το ελληνόκτητο Δεξαμενόπλοιο «ΕΦΕΣΟΣ» και ένα τουρκικό αλιευτικό σκάφος συγκρούστηκαν το ξημέρωμα της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου στην περιοχή Καρατάς, 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά των Αδάνων, στην Ανατολική Μεσόγειο.

Να θυμίσουμε ότι το καΐκι Πολάτμπει, το οποίο έπλευσε το βράδυ στην περιοχή Karataş των Αδάνων, συγκρούστηκε με τάνκερ, το οποίο

έφερε ελληνική σημαία και αναποδογύρισε. Επί τόπου επιχειρούν σωστικά συνεργεία για την ανεύρεσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Βάζουν τούρκικα ραντάρ στα F-16 τους – Δεν θα βλέπουν τίποτα

Η κινητοποίηση έγινε όταν διακόπηκε μέσα στη νύχτα η επικοινωνία με το καΐκι. Άλλα σκάφη που βρίσκονταν στην περιοχή έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το καΐκι να είναι αναποδογυρισμένο.

Το δεξαμενόπλοιο υπό ελληνική σημαία ανήκει στην εταιρία «Η Ανδριακή», συμφερόντων της οικογένειας N.J. GOULANDRIS, έχει χωρητικότητα 165.730 τόνων και ναυπηγήθηκε το 2012.

Στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο επέβαιναν 27 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων δεκατρείς Έλληνες, ενώ στο αλιευτικό σκάφος, που έχει αναποδογυρίσει, δεν έχει προσδιοριστεί, μέχρι στιγμής, ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων.

Adana Karataş açıklarında balıkçı teknesi ile Yunanistan bayraklı tanker çarpıştı! 5 balıkçı aranıyor. Alabora olan teknede bulunan 5 kişinin bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı. pic.twitter.com/9AxtnUIhoy

— Adanacity (@bizadanaliyik) November 11, 2020

Son dakika | Adana Valiliği, Akdeniz'de Yunan tankeriyle çarpışan Türk balıkçı teknesindeki 5 kişiden 4'ünün cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi. Allah rahmet eylesin. pic.twitter.com/tQR41N8Nn8

— Adanacity (@bizadanaliyik) November 11, 2020

Tekne faciası… 4 ölü #adanahttps://t.co/sstjlCG7IW

— Gaziantep'in Habercisi (@BizDeVarizMedya) November 11, 2020

Yunan tankerinin Türk balıkçı teknesine çarpması sonucu 4 kişi vefat etti#Adana #tekne pic.twitter.com/fXrHQEFW2u

— Diriliş Postası (@dirilispostasi) November 11, 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΟΚ: Ο σχεδιασμός και οι προτεραιότητες για τον Γενάρη

Φαν’τ Σχιπ: Κύριε δεξιούς μπακ, όμως, έχουμε!

Λιβάια: Υπάρχει έδαφος, θέλει χρόνο -Ο ρόλος Μελισσανίδη

Παναθηναϊκός: Μία κουβέντα περί 4-4-2

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Το άρθρο Ελληνοτουρκικά: Νεκροί οι 4 Τούρκοι ψαράδες από τη σύγκρουση με το ελληνικό τάνκερ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα