Ελληνοτουρκικά: Διπλωμάτες δεν ξέρουν αν ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι τις εκλογές του 2023!

Ελληνοτουρκικά: Τελικά τι συμβαίνει με την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Πάντως, ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, εμφανίζεται αμφίβολος για το αν θα καταφέρει να φτάσει στις εκλογές του 2023.

Τα τελευταία 24ωρα έγινε ένας μικρός χαμός στα social media με την φήμη ότι πέθανε!

Εν τέλει, ο εκπρόσωπος

του Τούρκου Προέδρου, Φαχρετίν Αλτούν, έδωσε τέλος σε αυτή την παραφιλολογία δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο φαίνεται ο Ερντογάν στην άφιξή του στην Άγκυρα.

Ελληνοτουρκικά: Από τη μεριά του, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Άγγελος Συρίγος, έδωσε τη δική του οπτική στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα».

Σύμφωνα με εκείνον το μεγάλο ερώτημα είναι «πόσο καιρό θα παραμείνει στα πράγματα ο Ερντογάν πλέον. Είναι σαφές ότι τελειώνει…Είναι άρρωστος». Παράλληλα,  πρόσθεσε «το ξέρουν οι Αμερικανοί, οι Εγγλέζοι και οι Ισραηλινοί και κινούνται με την αντίστοιχη λογική, ότι πρέπει να “κοιτάμε την επόμενη μέρα”. Οπότε αυτή τη στιγμή του ασκούν πίεση και περιμένουν να δουν ποιος θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Θεωρούν, δηλαδή, δεδομένο ότι την επόμενη διετία ο Ερντογάν θα πάψει να είναι πραγματικότητα στην Τουρκία».

Τέλος όπως σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» εδώ και καιρό ακόμα και διπλωμάτες λένε ότι ο Τούρκος πρόεδρος είναι ασθενής και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να φτάσει στις εκλογές του 2023.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα