Έλεγχος διαιτησίας: Ωραία που’ ναι η Κυριακή! (vid)

Έλεγχος διαιτησίας: Εξαιρετική η διαιτησία στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής που διεξήχθησαν την Κυριακή (18/9).

Στην αρχή (Σιδηρόπουλος, Τσακαλίδης) και στο τέλος (Τζήλος) της 1ης αγωνιστικής της Super League 1, προέκυψαν διαιτητικά παρατράγουδα. Το κυρίως «πιάτο» που έγινε την Κυριακή πήγε πολύ καλά για τους ρέφερι.

Στο ΒόλοςΛαμία

ο Καραντώνης (Ημαθίας), με εξαίρεση τη φάση που ζήτησαν χέρι οι γηπεδούχοι προς το τέλος της αναμέτρησης, δεν είχε τίποτα. Για την εν λόγω φάση, η μπάλα βρήκε σε χέρι ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και όχι σε παίκτη της Λαμίας, οπότε δεν υφίσταται παράβαση.

Στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας, αλλά ο Λουτσέσκου τα έβαλε με το… χορτάρι. Οπότε όλα καλά για τον ρέφερι.

Στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ – Ιωνικός), ο Τζοβάρας σωστά δείχνει δεύτερη κίτρινη στον Ρομαό που ανακόπτει υποσχόμενη επίθεση, σωστά πάει και στη βούλα στο μαρκάρισμα του Μύγα στον Αραούχο.

Για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος, το Sportime σχολίασε τη διαιτησία του Γκορτσίλα, ενώ αποκάλυψε και την άποψη του παρατηρητή Τεροβίτσα για τη φάση του 3ου λεπτού που ο Βαλμπουενά ζήτησε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου.


Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα