«Έκανε like στον Καντέρ, εκδώστε τον στην Τουρκία»

Απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε ο Ενές Καντέρ που συνεχίζει να ξιφουλκεί σε βάρος του προέδρου Ερντογάν. Και να καταγγέλλει τα όσα κάνει σε βάρος Τούρκων πολιτών.

Όπως ανέφερε στο Twitter λοιπόν ο Καντέρ (που αγωνίζεται στους Μπόστον Σέλτικς) η Τουρκία ζήτησε από την Ρουμανία την έκδοση ενός Τούρκου εμπόρου. Ο λόγος; Το… έγκλημα του Τούρκου κατοίκου Ρουμανίας ήταν ότι έκανε like σε post του… Ενές Καντέρ!

Ο Καντέρ ανέφερε το περιστατικό κάνοντας

retweet την καταγγελία ενός συμπατριώτη του.

Κι έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ζήτησε την έκδοση Τούρκου πολίτη στη Ρουμανία, που του άρεσε το tweet του Ενές Καντέρ. Η αστυνομία του είπε:  «Σε θέλουν στην Τουρκία αλλά να έχεις εμπιστοσύνη στην Ρουμανία». Η δίκη είχε διάρκεια 15 λεπτά. Ο Εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη της έκδοσης, ο Δικαστής ενέκρινε».

Ευτυχώς δηλαδή…

Δείτε το Tweet του Ενές Καντέρ

This is crazy!

TURKEY demanded the extradition of a Turkish citizen in Romania,
who liked Enes Kanter’s tweet.
The police said,
“They want you in Turkey
but trust Romania”

The trial lasted 15 min;
the prosecutor requested the rejection of the extradition,
the judge approved
https://t.co/213DMOpWj3

— Enes Kanter (@EnesKanter) August 25, 2020

Ο Ενές Καντέρ δεν αφήνει σε ησυχία τον Τούρκο πρόεδρο. Μετά την πρόκριση των Σέλτικς επί των Σίξερς έκανε μια ανάρτηση ιδιαίτερα αιχμηρή. Θέλοντας να θίξει το ότι το καθεστώς Ερντογάν απαγορεύει στην τηλεόραση της Τουρκίας να δείχνει τους αγώνες του Καντέρ.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση τις ιστορίας με τον Τούρκο έμπορο της Ρουμανίας, ο Καντέρ έκανε νέα ανάρτηση. Θέλοντας έτσι να θίξει το ότι του έχει αφαιρεθεί η υπηκοότητα, δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα και φυσικά κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και κυρίως να σχολιάσει το ότι έχει να δει την οικογένειά του από το 2015

There is NO change without sacrifice! pic.twitter.com/n2jWnU7JwM

— Enes Kanter (@EnesKanter) August 25, 2020

Τι έγραψε ο Τούρκος;«Δεν υπάρχει αλλαγή χωρίς θυσία»

Κι από κάτω:

«Προφανώς το πιο σκληρό για μένα, μετά τους αγώνες είναι ότι οι συμπαίκτες μου βγάζουν φωτογραφίες με τα μέλη της οικογενείας τους στο γήπεδο. Κάποιες φορές πάω και τους κοιτάζω… Έχω στο τηλέφωνό μου μια φωτογραφία της οικογένειάς μου. Τους κοιτάζω σα να λέω «ξέρω ότι είναι σκληρό αλλά το να αγωνίζεσαι για το σωστό είναι κάτι που αξίζει. Έτσι πηγαίνω στ’ αποδυτήρια και επιστρέφω σπίτι μου»

Το άρθρο «Έκανε like στον Καντέρ, εκδώστε τον στην Τουρκία» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα