Εικόνα «μαγική» που καθήλωσε την Ελλάδα! (vids+pics)

11:08 5/1/2020 - Πηγή: Sportime

Ο θρίαμβος του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει πολλαπλά οφέλη για τον «Θεό του πολέμου». Δεν ήταν μόνο η τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση που πήρε η ομάδα του Ένινγκ ώστε στο δεύτερο μισό της σεζόν να διεκδικήσει με μεγαλύτερη πίστη τους στόχους της (4άδα και κατάκτηση Κυπέλλου).

Ήταν και η ΜΑΓΕΥΤΙΚΉ ΕΙΚΟΝΑ που έβγαλε το Βικελίδης το βράδυ του Σαββάτου! Μια εικόνα που πέρασε σε όλη την Ελλάδα

και έδειξε με δυναμικό τρόπο ποιος πραγματικά μπορεί να είναι ο Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χαριστέας: «Έχω βρει ήδη παίκτες για τον Άρη»

Ενα γήπεδο κατάμεστο από 23.000 οπαδούς πάνω από μία ώρα πριν τη σέντρα (παρά το έντονο κρύο που υπάρχει στη χώρα), κάτι το οποίο σπανίζει πλέον στα ελληνικά γήπεδα, ακόμη και όταν οι ομάδες μας δίνουν μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Ατμόσφαιρα γιορτινή, φαντασμαγορική (τα σβηστά φώτα ήταν πολύ όμορφη στιγμή), με πολλά παιδιά στις κερκίδες και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΡΟΠΑ. Ενα Βικελίδης «αγριεμένο» που έκανε τη… νύχτα μέρα με τα εκατοντάδες καπνογόνα που άναβαν σε κάθε ευκαιρία.

Ομάδα και κόσμος έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό πέρασε σε χιλιάδες σπίτια στη χώρα. Ένα σύνολο παικτών με πολύ μικρότερο μπάτζετ κατατρόπωσε έναν ισχυρό και πολύ «γεμάτο» (σε λύσεις) αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα «έτρεχε» αήττητο σερί 51 αγώνων.

Αυτές οι εικόνες «αποτυπώθηκαν» σε βίντεο, σε φωτογραφίες και κυρίως σε μνήμες και ψυχές μικρών παιδιών. Από κάτι τέτοιους αγωνιστικούς θριάμβους ο Άρης βγαίνει κερδισμένους και στο οπαδικό καθώς του εξασφαλίζουν τον σεβασμό που αξίζει να έχει ως τεράστιος σύλλογος που είναι.

Γενικότερα στο «Βικελίδης» το Σάββατο βγήκε μια ΕΙΚΟΝΑ ΥΓΕΙΑΣ, μακριά από την τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου από την οποία ο «Θεός του πολέμου» απέχει όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια.

Στο ντέρμπι με τον συμπολίτη, έλαμψε το ΜΕΤΑΛΛΟ, η ΔΥΝΑΜΙΚΗ και το DNA του συλλόγου αυτού.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης και οι οπαδοί του πρέπει να αρκεστούν σε τέτοιες βραδιές όσο μαγικές κι αν είναι. Επιτακτική ανάγκη είναι η κατάκτηση ενός τίτλου, αλλά και η παρουσία σε όμιλο ευρωπαϊκών κυπέλλων με ανάλογες διακρίσεις όπως τα προηγούμενα χρόνια (νίκες με Ατλέτικο, Σαραγόσα κτλ)

Τότε πραγματικά ο Άρης θα έχει ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ και τότε θα κάνει ακόμη περισσότερους οπαδούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#ARIS #Bangbang #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas Diguiny (@nicolas.diguiny) στις 4 Ιαν, 2020 στις 1:56 μμ PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Εικόνα «μαγική» που καθήλωσε την Ελλάδα! (vids+pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα