Στην ΑΕΚ ο Λιούμπισιτς! Έγινε το ΜΠΑΜ!

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και κάνει δικό της τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Από το Sportime είχατε διαβάσει τις δυσκολίες της υπόθεσης αλλά και το γεγονός πως η υπόθεση ήταν ανοικτή. Αυτό και συνέβη. Η ΑΕΚ πλέον είναι σε προφορική συμφωνία με την Ντινάμο για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης (31/1).

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκαν καθόλη

τη διάρκεια της Τρίτης. Τα όποια εμπόδια τελικά κάμφθηκαν και οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία. Η ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ τα είχαν βρει εδώ και ώρες όσον αφορά το ποσό net που θα χρειαζόταν για τη μεταγραφή.

Παρόλα αυτά, υπήρχαν ανοικτά μέτωπα σε ορισμένες βασικές λεπτομέρειες. Που σε τέτοια deals είναι σημαντικές. Οι όποιες διαφωνίες επίσης στο εσωτερικό του κροατικού κλαμπ δεν κατάφεραν να αποτελέσουν αξεπέραστο εμπόδιο.

Φυσικά και τα χρονικά περιθώρια πιέζουν, ωστόσο, φαίνεται πως πλέον ακόμα και ο χρόνος θα είναι σύμμαχος. Ο Λιούμπισιτς αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί. Το deadline είναι έως και σήμερα στις 12 το βράδυ (Τετάρτη 31/1).

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε φυσικά και το ότι η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα με τον 25χρονο χαφ/μπακ που μπορεί να παίξει και εξτρέμ. Του έδωσε ένα σούπερ συμβόλαιο, που σχεδόν αμέσως η πλευρά του είπε ναι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ θα δώσει στην Ντινάμο ένα ποσό κοντά ή πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και συν μπόνους.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα